我都收貨了

克洛怡
|
呢兩個星期的收穫~
唔係d咩大牌子,唔好見笑
分別購自Reebonz, Shopbop, net-a-porter& strathberry!
祝大家Happy Shopping

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-12-27 15:13
ada0707    發表於 18-12-21 20:59
dada_sweetbaby    發表於 18-12-21 19:49
kforkatalina
|

Very nice colours! Especially the Strathberry
weiwei6686
|

Carol_Ling
|
好開心呀
Carol_Ling
|
好開心呀
Cclutch
|
u bought so many
kamanma
|
克洛怡 發表於 18-12-20 22:50
呢兩個星期的收穫~
分別購自Reebonz, Shopbop, net-a-porter& strathberry!

jasminewan35
|
呢兩個星期的收穫~

橙色是什麼牌子,好靚
克洛怡
|
jasminewan35 發表於 18-12-21 10:27
橙色是什麼牌子,好靚

橙色係Rebecca Minkoff,
咁多個最平係佢,折左唔洗700!
抵到冇朋友
tsung
|

STH920
|
克洛怡 發表於 18-12-21 11:32
橙色係Rebecca Minkoff,
咁多個最平係佢,折左唔洗700!
抵到冇朋友

jm睇左你呢個po俾你燒著左

無比較過價錢就入左呢個手袋, 連埋運費HK$1038. 唔知抵唔抵呢?

https://www.rebeccaminkoff.com/products/edie-crossbody-hf18eeqx20-black
carama
|
呢兩個星期的收穫~

好喜歡你個strathberry
stera
|
carama 發表於 18-12-21 18:06
好喜歡你個strathberry

Same here! Strathberry真心靚
ymkcandy
|
strathberry啲個靚呀 你買左咩size呀?
克洛怡
|
ymkcandy 發表於 18-12-21 18:53
strathberry啲個靚呀 你買左咩size呀?

mini..真係好細個。但咩上身又真係幾靚~
克洛怡
|
STH920 發表於 18-12-21 17:53
jm睇左你呢個po俾你燒著左

無比較過價錢就入左呢個手袋, 連埋運費HK$1038. 唔知抵唔抵呢?:que ...

appleyuen
|

ymkcandy
|
克洛怡 發表於 18-12-21 23:05
mini..真係好細個。但咩上身又真係幾靚~

早幾日我都睇過呀 不過冇綠色 細真係好細 想買大一個size 但係我老公話細個咩上身會靚啲
cakii
|
呢兩個星期的收穫~

克洛怡
|
ymkcandy 發表於 18-12-22 06:20
早幾日我都睇過呀 不過冇綠色 細真係好細 想買大一個size 但係我老公話細個咩上身會靚啲
...

其實我呢個唔係bottle green,
係灰灰綠綠咁,我覺得仲易襯衫~
我都覺咩上身細既會比大靚~

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊