有無用過Estee Lauder既products?

0v0_
|
最近sogo thankful week入手左double wear foundation
效果真係好 去到泰國炎炎夏日 油肌既我個妝完好
個次買完送左好多sample 啲護膚品搽左幾日又好似幾好
Jm有無用過佢地既護膚品?求分享
值唔值得入手?
jy0022
|
0v0_ 發表於 18-12-21 00:34
最近sogo thankful week入手左double wear foundation
效果真係好 去到泰國炎炎夏日 油肌既我個妝完好:yum ...

其實佢啲護膚品我覺得唔差,面霜精華都好用,係眼霜比較瞬色。。。不過我冇正式買過佢面霜,次次都係買佢既night repair 就會送一大堆sample ,用極都用唔完。
NatalieTY
|
0v0_ 發表於 18-12-21 00:34
效果真係好 去到泰國炎炎夏日 油肌既我個妝完好:yum ...

精華都幾好用,之前都用左好幾枝
0v0_
|
jy0022 發表於 18-12-22 16:10
其實佢啲護膚品我覺得唔差,面霜精華都好用,係眼霜比較瞬色。。。不過我冇正式買過佢面霜,次次都係買佢 ...

Night repair好用?一年四季都用得?
0v0_
|
NatalieTY 發表於 18-12-22 16:55
精華都幾好用,之前都用左好幾枝

邊隻 ?
jy0022
|
0v0_ 發表於 18-12-22 20:21
Night repair好用?一年四季都用得?

可以呀。。覺得ok,但有啲人會覺得笠。
NatalieTY
|
0v0_ 發表於 18-12-22 20:21
邊隻 ?

Advanced night repair