古法紥肚分享。有圖

Cathyying0502
|
我本身未生前係有買左一套野紥肚。不過到最後都係決定交比人紥,見朋友效果好就搵左呢個紥肚師做。而且係我格價後最平(emoji) 兼上門 。因為我開刀生。以下既圖係我4星期後 紥左4次既效果

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
王國執事  版面充斥PM或相關字句,現關閉本文  發表於 18-12-27 14:03
vincylala
|
回覆 Cathyying0502 的帖子

請介紹 pm
|
vincylala 發表於 18-12-21 01:57
回覆 Cathyying0502 的帖子

請介紹 pm

Pm唔到你。因為有權限,你可以睇下交友邀請訊息
JJ0601
|
Pm me too thx
hazley
|
Cathyying0502 發表於 18-12-21 01:40
我本身未生前係有買左一套野紥肚。不過到最後都係決定交比人紥,見朋友效果好就搵左呢個紥肚師做。而且係我 ...

求介紹
vincylala
|
pls pm
小熊珠
|
想要師傅既資料,thanks
Yumeeee
|
Cathyying0502 發表於 18-12-21 01:40
我本身未生前係有買左一套野紥肚。不過到最後都係決定交比人紥,見朋友效果好就搵左呢個紥肚師做。而且係我 ...

咁你開刀之後幾耐先開始紮肚?坐完月?
BOBOKL
|

我都想知詳細資料。
MrsKwokKwok
|

我都想知呀,可唔可以俾資料我,麻煩晒!
haha748494
|
都幾有效吖,唔錯。
asuka_pig0212
|

please pm
plng1215
|
可pm 我嗎 thanks
|
Yumeeee 發表於 18-12-23 08:46
咁你開刀之後幾耐先開始紮肚?坐完月?

我一個月就開始紥啦,因為傷口無痛。惡露清灑
|
因為我有權限 全部都用交友邀請信息比左你地,如果睇唔到再話我知呀
mwsiipb2
|
Cathyying0502 發表於 18-12-21 02:08
Pm唔到你。因為有權限,你可以睇下交友邀請訊息

唔係人哋pm你唔到,本身你係用facebook嘅體驗帳戶,並不是bk嘅實體帳戶, 你自己去改番個account先。
|
mwsiipb2 發表於 18-12-24 06:46

唔係人哋pm你唔到,本身你係用facebook嘅體驗帳戶,並不 ...

我申請左改啦,不過係咪要等管理員改?
mwsiipb2
|
Cathyying0502 發表於 18-12-24 17:14
我申請左改啦,不過係咪要等管理員改?

yes
文小b
|
我都想要資料呀!謝謝
spapple
|
文小b 發表於 18-12-24 23:05
我都想要資料呀!謝謝

我都想要資料