自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

waic 發表於 18-12-21 09:13
太多玻璃心同站在道德高地嘅假人

大宅

BGCOME08 發表於 18-12-21 07:52
因為D人好恐怖,成日摷人舊post。

琥珀宮

畀面勳章

littlesister 發表於 18-12-23 23:51
咁變態?點解要佢交代家人動向呀?

問佢地先知嘞
仲要係芝心批添

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大力大力 發表於 18-12-21 06:04
有無人知點解?

高質多回應嘅會員都被人block曬啦

大宅

有班打手係,經常一齊攻擊人,啲意見好偏激,他們心地好差。不是好人。

大宅

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

唔單止開post,回應都可以俾人摷舊post黎串

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

satu 發表於 18-12-24 01:48
Server 慢,成日hang , 勁多廣告、多打手,D post 可讀性低,又多傻人,幾曰唔睇,D標題都熟囗熟面,bk 死 ...

講得啱, 仲要成日出埋報紙D新聞,無論係新定舊, 如果要知道新聞,我不如去睇蘋果、東方 , 另外呢度係親子王國,有D人出埋D post就係講埋D發姣嘢, 咁不如過去膠登
:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

琥珀宮

畀面勳章

I9528 發表於 18-12-24 06:25
問佢地先知嘞
仲要係芝心批添

仲加埋會突然有一批新國民出黎一齊起哄,好奇怪架,呢個就係而家既 bk 現象囉

琥珀宮

畀面勳章

哈爾濱 發表於 18-12-22 08:42
我十幾年前第一個post係懷孕七個月有蛀牙點算,即刻好多人好関心我,勁懷念以前。唉,老了,又話 ...

而家有相同 po 應該會話,我地又唔係牙醫都幫唔到你架

大宅

亞牛亞妹 發表於 18-12-22 08:26
不如大家開多D post,幫幫BK 啦 開開心心嘅
...

有啊!有位會員經常講天氣冷、熱,每次見這些post ,就會開心(emoji)笑笑,總好過那些駡戰的帖. 嗯?今日無出現嘅?

琥珀宮

畀面勳章

littlesister 發表於 18-12-24 10:22
仲加埋會突然有一批新國民出黎一齊起哄,好奇怪架,呢個就係而家既 bk 現象囉
...

總之就光怪陸離,小心 d 好

子爵府

正常,這代生活模式改變,當你為生活已做到死下死下,返到家又要煩仔女,那有咁多時間,而新一代又有其他代BK,時代轉變,而最近又多政治上公海自然有爭吵不休。

男爵府

konnie88 發表於 18-12-24 10:41
有啊!有位會員經常講天氣冷、熱,每次見這些post ,就會開心(emoji)笑笑,總好過那些駡戰的帖. 嗯?今日 ...

忽冷忽熱那個post先至討厭、我而家見到佢大名一定唔會睇、廢事晒時間

首頁

尾頁

跳至