疑惑

chu媽
|
琴日係老公電話睇到佢同個同事吹水,睇個人嘅名又好似係男人,但係d內容又唔係好似男人會講嘅野,我可以點做?又唔可以無端端問c6嗰個同事係男定女
tansyneko    發表於 18-12-21 13:00
o_____o
|
你C6之前有冇試過出軌?
crystal媽咪
|
chu媽 發表於 18-12-21 07:29
琴日係老公電話睇到佢同個同事吹水,睇個人嘅名又好似係男人,但係d內容又唔係好似男人會講嘅野,我可以點 ...

人名呢啲嘢可以隨時改,問佢冇意思,要講大話欺騙你都仲得。
除咗呢啲嘢,有冇其他值得懷疑嘅地方?
平時鍾唔鍾意傾電話㗎佢?
HOPEFORBB
|
回覆 chu媽 的帖子

睇過你之前的post,你C6有前科,但你依家無證據,憑你估咁問佢,太冒險,分分鐘俾佢大返轉頭,話你唔信佢,check佢,破壞大家關係仲衰,睇定啲先,睇吓佢係咪成日同呢個人吹水先,正常同事唔會日日夜夜咁吹
Nancy20090615
|
又陷入疑神疑鬼, 睇 WS 唔會睇到乜野, 睇到你又唔敢問, 不如唔好睇喇.
kkkkkic
|
仲有冇其他可疑地方
chu媽
|
回覆 kkkkkic 的帖子

又冇乜其它野喎,如果係小三,照計冇咁明目張膽
chu媽
|
回覆 chu媽 的帖子

我睇到佢地whatsapp, 試過成個幾兩個月都冇 whatsapp聯絡喎,如果小三又冇理由可以咁耐都唔通訊架?我諗住今晚試探下佢
chu媽
|
回覆 crystal媽咪 的帖子

人名一定唔會錯,因為佢張更表都係呢個名,只係唔知佢係男定女,有女人改個名都好似男人名
mini1204
|
咁樣做人真係吾知為乜
QY08040408
|
其實係男係女都唔緊要啦,同事冇得選擇嘅唔洗chur到咁盡……
crystal媽咪
|
chu媽 發表於 18-12-21 10:26

人名一定唔會錯,因為佢張更表都係呢個名,只係唔知佢係男定女,有女人改個名都 ...

冇證據、唔好試探。影響關係。 係男係女都未必一定有問題
hoganbaby
|
chu媽 發表於 18-12-21 10:26

人名一定唔會錯,因為佢張更表都係呢個名,只係唔知佢係男定女,有女人改個名都 ...

仲有啲咁加事,唔男唔女:mother::mother: ,咁咪繼續留意下囉
chu媽
|
回覆 QY08040408 的帖子

因為之前小三就係佢同同事
豬C9
|
不停無限loop。 我只係網友都覺得堅煩你c6咁都頂得順真係好野。不過咁攪法最終有日頂唔順
chu媽
|
回覆 豬C9 的帖子

我都唔知,希望係我多心
chu媽
|
回覆 chu媽 的帖子

佢冇特別行為,我係唔會多諗架
知知姐
|
豬C9 發表於 18-12-21 15:43
不停無限loop。 我只係網友都覺得堅煩你c6咁都頂得順真係好野。不過咁攪法最終有日頂唔順:hol ...

好難唔諗,東窗事發時,就覺得自己死蠢
soso1227
|
回覆 chu媽 的帖子

好易嗻,搵朋友打電話去做市場調查,就知係男定女,
單身丶已婚丶定離婚,
大約住喺邊區⋯⋯
chu媽
|
回覆 soso1227 的帖子

試過,佢見d唔識嘅電話,直情冇接到