夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 chu媽 的帖子

不過,巳經解決左

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

chu媽 發表於 18-12-21 21:36
回覆 soso1227 的帖子

試過,佢見d唔識嘅電話,直情冇接到

可能只係唔得閒接。
解決左就好了。

大宅

回覆 soso1227 的帖子

謝謝支持同關心,呢度太多同路人,確實係需要大家互相支持同鼓勵架

別墅

知知姐 發表於 18-12-21 20:12
好難唔諗,東窗事發時,就覺得自己死蠢

同意,有經歷過就會明白個陰影係一世,點會唔無限loop, 有人選擇離開,有人選擇原諒,兩者也有不容易的地方。現實生活已不可能隨便呻或問人意見,在這裡和同路人互相分析支持,總算有個出口吧。

大宅

回覆 oreoa88 的帖子

昨天先問完C6,我時常都有那麼多的疑問要問你,你會唔會覺得好煩,佢話有少少,但我話我都控制唔到,唔問我個心又唔舒服,佢話佢都都明白,加上我地話過要互相坦白,唔係你之前犯錯,我依家都都唔會成日有疑心,就係幾幾十年來都甘相信佢,結果咪出事,所以依家一有少少風吹草動,我就會亂諗,C6又好鐘意同d女同事吹水,我話過過佢,佢話d女同事好似男人婆咁,同佢地純粹係同事,冇其他,但難保人地点諗,我話点解你係要做d令我不安同困擾嘅事出黎,我話信心係你比我,機會就係我比你,佢就話以後會留意下咁話喎

翡翠宮

chu媽 發表於 18-12-23 07:07

昨天先問完C6,我時常都有那麼多的疑問要問你,你會唔會覺得好煩,佢話有少少,但我 ...

佢如果為左你將自己變左做另外一個人
佢吾會開心,亦無可能持久
最終都係分手
你自己諗清楚

大宅

回覆 mini1204 的帖子

佢冇為左我變做另一個人遷就我,只不過我提醒佢以後同人相處時候嘅態度同言行要留意下啫,佢依家日常生活作息係冇改變到架,反之,我地依家都周不時去旅行

大宅

chu媽 發表於 18-12-23 07:07

昨天先問完C6,我時常都有那麼多的疑問要問你,你會唔會覺得好煩,佢話有少少,但我 ...

其實有時問都無用,就算係,佢哋都唔會認,但唔問個心又唔舒服,佢講話唔係,唔好亂諗,又好似好d,再諗深一層c6是否藉得信任,真係好睇佢俾到幾多信心你。

大宅

回覆 知知姐 的帖子

咁又係,始終有時d野好難用筆墨形容,始終我同佢相處,佢對我嘅態度同比我嘅感覺 ,只有我先感覺到佢有幾多成係真,幾多成係假

首頁

尾頁

跳至