37歲阿嬌榮升賴太 追問老公:你能幫我懷孕嗎

hs3290
|
大家最關心嘅問題都係幾時生BB?阿嬌聽到,就轉身用國語問Michael:「你能幫我懷孕嗎?」Michael即答:「我都想。」阿嬌再跟記者話:「順其自然啦。」Michael話太太有100分,仲用廣東話讚太太「幾靚」,不過阿嬌唔收貨:「吓,幾靚?」記者即刻提水,係「好靚」,Michael先話「好靚女」又解釋番仲學緊廣東話,所以講得唔係幾好。

阿嬌係咪飲大左
Fishqqma
|

mydearson
|
搞氣氛
kk300
|
我睇到都笑咗出嚟
careycarey
|
其實點解會問/咁問 ? 係咪開心得滯,風騷得滯?公開咁問,唔怪嗎?
APIGMA    發表於 18-12-21 08:11
李露眉
|
佢恨生b恨到呢
bks2014
|
hs3290 發表於 18-12-21 07:34
大家最關心嘅問題都係幾時生BB?阿嬌聽到,就轉身用國語問Michael:「你能幫我懷孕嗎?」Michael即答:「我 ...

如果婚後三個月她都沒懷孕 、她下一步打算怎樣做?
ayako
|
bks2014 發表於 18-12-21 08:04

好似話佢有雪卵,可能做人工?
永然
|
bks2014 發表於 18-12-21 08:04

點解要係三個月
mmya
|
難頂
vivibabyvivi
|
咁講over左
momo06
|
37歲結婚都要雪卵?
bks2014
|
永然 發表於 18-12-21 08:12
點解要係三個月

每月排卵一次、三個月即係給老公三次機會
陳小b
|
佢係咪講到冇野好講 呢d 私底下自己攪掂啦 使咩講出黎
cherrywong05
|

Tobbyy
|

佢次次都語出驚人,係驚嚇個驚。
yui1625
|
證明佢其實真係唔係幾岩係呢個圈生存.....
太唔識講野............
pm1202
|
好煩,結完未呀?
Charlotte_mom
|
個個去結婚都問,幾時生b。果時我結婚時真係好想一句車埋去:私人野關你咩事!
但又人人覺得呢個問題好正常。我覺得好rude

而家新娘咁講,點解大家又覺得奇怪?
艾菲BB
|
公開耍下花槍啫,我又覺得冇乜野喎,大把藝人結婚時講嘅嘢仲露骨啦