曼仔好淺色,幫手睇下係咪bingo

b4connie
|

DD+2曼仔都幾淺色下
咁係咪bingo?

唔該晒各位,用埋cb
而家個人踏實好多了

希望痴實
同埋祝大家都成功過版

加油呀!
Wing070605
|
係呀
恭喜哂
b4connie
|
但係咁淺色係咪正常架?
我半夜有去過廁所,所以起身v得唔多
希望繼續痴實
kinlin118
|
有色就中喇(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)恭喜晒呀!祝你好孕
Crystalphl
|
b4connie 發表於 18-12-21 09:13
DD+2曼仔都幾淺色下
咁係咪bingo?

中呀,你可以再用cb驗

Dada^(00)^
|
恭喜
b4connie
|
多謝你哋呀~我會叫老公買多支cb聽日再驗真啲
試左三年幾,當然第一二年比較懶
到今年開始間中有好認真用紅d
試左幾個cycle 都唔中
因為我自己period唔準,之前又驗過ana 指數 1/40
有睇中醫做下針灸
都有擔心過,諗住試多幾個月
唔得就去試iui

而家個人仲係唔係好敢相信住
本來都無諗住咁早,因為period唔準,
上個月18/11 day1
但17/12嗰朝vv有血絲,我仲以為就到period
點知到晏晝我無啦啦條腰好痠,痠過平時period
同埋我平時都係到左先會痠
然後又作病左幾日,又發冷,又鼻水又咳
之後幾日都keep住個人好攰,訓完無耐又想再訓
我諗諗下,同朋友同我講bingo嘅癥狀都好似
18/12用綠d,有條得我睇到嘅線,我老公話咩都睇唔到
但連續幾日都好攰,所以今朝唔死心,又再試下
就見到呢條淺線

同事有講過話佢之前試過都係好淺色,之後就化學左😭😭

希望痴實啦
Crystalphl
|
b4connie 發表於 18-12-21 11:11
到今年開始間中有好認真用紅d ...

恭喜呀,希望痴實啦
Sharonto1020
|
b4connie 發表於 18-12-21 09:13
DD+2曼仔都幾淺色下
咁係咪bingo?

去買支cb,聽朝用晨V驗,祝BB痴實你
kinkiking1129
|
恭喜你呀~
你同我差唔多, 我19/11 day1, 19/12早上有2滴血, 以為黎m, 第二日又冇黎, 之後上網睇呢d可能係著床血~
未敢驗住~
|
同埋呢幾日又作病, 鼻水同咳都黎, 晚晚都係11點前已經瞓左~
b4connie
|

回覆 kinkiking1129 的帖子

我覺得我哋差一日,你聽日可以驗下先你有無勁眼訓?
我真係訓完又訓
不過而家開始擔心咁淺色係咪hcg唔夠高,定係我太早驗?
加油呀~希望你都中

|
b4connie 發表於 18-12-21 17:58

我覺得我哋差一日,你聽日可以驗下先你有無勁眼訓?
今朝6:30, Dd+4, 曼仔,同你一樣都好淺色

我知曼仔係冇咁強,但太淺真係有啲擔心
b4connie
|

我估我哋週數少所以咁淺色你今日去買支clear blue digital 聽朝驗
佢有埋週數
我總共試左三個唔同牌子
都有線,應該係真

1-2 即係醫生講嘅3-4週

加油呀
|
b4connie 發表於 18-12-22 07:09

我估我哋週數少所以咁淺色你今日去買支clear blue digital 聽朝驗
我唔敢再驗住,可能下星期二三先再驗啊!
你幾時去拎懷孕証明?
我諗緊好唔好到差唔多6w尾去產檢照埋先拎証明
b4connie
|

我第一胎,唔係好知,朋友叫我快啲去診所拎證明然後排政府