2019 東京暑假 Jetsxxx

koeylee425
|
3大1小 畫埋位包埋行李回程每人30kg
價錢76xx 機票 8月23左右飛
零晨機去 晚機返 價錢ok嗎
claudialuk2011
|
koeylee425 發表於 18-12-21 09:16
3大1小 畫埋位包埋行李回程每人30kg
價錢76xx 機票 8月23左右飛
零晨機去 晚機返 價錢ok嗎

Ok woh !如八月內返
不過小朋友12以下我唔會同佢坐凌晨機

youhello507
|
我會等佢$5000 先
|
18年7月中坐完, 零晨機去 晚機返
3大2小 (2 / 4歳) 去就買20KGS, 回好似係20+25KGS
一過係遲買標, (4-5月先買) 好似係$10000 左右
koeylee425
|
youhello507 發表於 18-12-21 10:54
我會等佢$5000 先

5000蚊幾多位
小星兒
|
機上有無得睇戲㗎?
songsongyeah
|
小星兒 發表於 18-12-21 16:09
機上有無得睇戲㗎?

youhello507
|
koeylee425 發表於 18-12-21 15:27
5000蚊幾多位

4 位
Joey8
|
我搭過Jetstar都唔錯,你考慮一下
wcpcelia    發表於 18-12-27 16:03
住家女人
|

已經入手左7月17出發既機票,2大2小,$66xx,去程買左1個25kg,
回程2個30kg,再加劃位早買早plan野

mlkk
|
想問行李如買30,可以Share嗎?唔該晒!
Omae
|
mlkk 發表於 18-12-23 15:55
想問行李如買 30,可以 Share嗎?唔該晒!
Jetstar 行李不限件數, 可以合計.
mlkk
|
Omae 發表於 18-12-23 16:23
Jetstar 行李不限件數, 可以合計.

唔該晒
mingaga
|
零晨機,暫不考慮。回程丅3,較遠
sugar9413
|
我都買咗JS呀,8月去2大1小,揀埋位,行李去30kg回20kg+25k,total $51xx。

個時間對我嚟講真係好正呀,我女好鍾意撘零晨機,因為起飛瞓到落機。
blackcurrant00
|
住家女人 發表於 18-12-22 16:25
已經入手左7月17出發既機票,2大2小,$66xx,去程買左1個25kg,
回程2個30kg,再加劃位早買早plan野

我買左五千,兩大兩小請問酒店會訂邊間
住家女人
|
回覆 blackcurrant00 的帖子

東橫INN
blackcurrant00
|
住家女人 發表於 19-1-2 23:10

東橫INN

好多間,請問有link嗎?如apa ok?見到一間rose可住四人但唔包早餐
住家女人
|

我都係上佢個官網,都係搵D近自己既目的地既分館
alicialee1210
|
3月28日飛,2大人,去2x15kg 回2x30kg , 買咗$50xx , 點解你地咁平