今日都見人著羽絨

kenshiro18
|
唔係一兩個,係見到唔少人都著
docomo
|
kenshiro18 發表於 18-12-21 09:56

可能佢要去嘅地方比較凍呢,好似我咁,今日去覆診,而家坐喺醫院等,凍到我打冷震
櫻花bb
|
我今日著短袖衫咋
asor    發表於 18-12-21 19:30
YanYan0116
|
怕凍, 人人體質不同.
kmbb519
|
我老公都有著,我正想笑佢 不過佢著背心同埋尋日先買,我原諒佢新屎坑
kmbb519
|
kmbb519 發表於 18-12-21 11:25
我老公都有著,我正想笑佢 不過佢著背心同埋尋日先買,我原諒佢新屎坑:waha ...

同埋好薄
wswong66
|
其實有時可能只係夾綿黎
ada0707    發表於 18-12-21 21:10
登!登!登!
|
我有著薄羽絨, 熱可以除, 覺凍又可以著番, 冷暖自己先知
c.hutchson
|
我有個新同事,日日著2件羽絨,就算係office都會著住1件,office係正常溫度的
|
你唔覺有d人係好得意架咩?一日著左羽絨就日日都會著,唔理幾多度,直到真係完全唔凍先唔著。
豬仔mami
|

冷暖自知有啲人真係好怕凍,我自已就好怕凍,有時諗住夜回家都攞件保暖啲既衫出街
最多熱就除低揸住
mymarigold
|
流感高峰期, 個人病緊,就算天氣暖都會覺得凍凍地, 人人體質唔同
無話可說
|
而家d人係睇日期,而唔係睇溫度著衫 ! 我見球場十幾歲黎後生仔著衛衣
pi0219
|
[email protected] 發表於 18-12-21 11:37
你唔覺有d人係好得意架咩?一日著左羽絨就日日都會著,唔理幾多度,直到真係完全唔凍先唔著。
...

呢樣真, 我見有人20度以上都係 north face 羽絨
yuyueng
|
起香港好多時起一條街會見到有D人著緊短袖衫,但又有D人著羽絨。
tchui2013
|
YanYan0116 發表於 18-12-21 11:23
怕凍, 人人體質不同.

認同
|
pi0219 發表於 18-12-21 12:15
呢樣真, 我見有人20度以上都係 north face 羽絨

我都見過,仲要係勁厚果隻。。。
angiehouse
|
kenshiro18 發表於 18-12-21 09:56

有咩問題,佢覺得舒服就得,又無影響人
nganc9
|
我都見,不過大部份老人家
Ryanma
|
我都見,唔係薄羽絨,仲有毛毛領