10萬的結婚Cake

Jumama24
|
laiman1002
|
佢d品味一向無咩人識欣賞
qq媽媽咪
|
唔識欣賞
BK2002
|
係阿Sa同祖兒夾份送? 咁禮物只係一份心意, 無話值唔值~當然, 一般平民一定覺得唔值包括我
kf08058
|
qq媽媽咪 發表於 18-12-21 10:34
唔識欣賞

×2
etam724
|
BK2002 發表於 18-12-21 10:35
係阿Sa同祖兒夾份送? 咁禮物只係一份心意, 無話值唔值~當然, 一般平民一定覺得唔值包括我
...

好似話亞嬌落完order後比張單叫亞sa送,亞sa覺得貴再叫袓祖夾
mocha20150323
|
我覺得幾靚wor ,唔係普通果d款尤其是個頂果part好靚
anpanmenbaby
|
好核突
得個睇字又唔會食,太浪費
十萬拎去做善事仲好啦。。。
cattz288
|
Jumama24 發表於 18-12-21 10:29
https://hk.style.yahoo.com/%E9%98%BF%E5%AC%8C%E5%82%B3%E8%AA%AA%E4%B8%AD%E5%8D%81%E8%90%AC%E5%85%83% ...

可能係台幣
家文
|
有錢如佢地,十萬在佢地應該只係等如我們平民嘅幾千蚊甚至更少。
近20年交情,咁多記者採訪,送個貴價蛋糕就上新聞,抵送喎
同埋呢啲野有來有往,他日佢兩個結婚,嬌咪又要回返同份量大禮
mmya
|
到底邊一part係食得
hellohelloruby
|
唔值, 有d浪費
BK2002
|
etam724 發表於 18-12-21 10:45
好似話亞嬌落完order後比張單叫亞sa送,亞sa覺得貴再叫袓祖夾
咁都得?! 不過五萬對佢哋來講~當做人情濕濕碎...
canies
|
而家啲報紙真係好求其,
應該係呀嬌親"自"設計唔係親"兒"設計下話? 搞到好似阿嬌生咗仔咁。

回返樓主,個蛋糕梗係唔值十萬啦。
alicialee1210
|
唔明點解咁貴
canies
|
cattz288 發表於 18-12-21 11:14
可能係台幣

你唔好話日元
cattz288
|
canies 發表於 18-12-21 11:21
你唔好話日元

今朝聽時事節目講飛機老鼠。。。美金換越南盾
worthy
|
回覆 Jumama24 的帖子

呢個價錢對佢地嚟講好濕碎. 但我低層次, 唔識欣賞, 尤其頂層嗰舊黑黑地色嘅嘢.
cattz288
|
worthy 發表於 18-12-21 11:23
回覆 Jumama24 的帖子

呢個價錢對佢地嚟講好濕碎. 但我低層次, 唔識欣賞, 尤其頂層嗰舊黑黑地色嘅嘢.

一睇就知係~天空之城喇 最貴果舊
lenareina
|
幾靚喎,咁大個十萬差唔多
呢啲都係手工錢

其實值唔值都係睇你身家有幾多ga je
好似佢地仲兩個人夾
俾得起有餘啦