薄荷味麥提莎

happyangel2
|
有無人試了?好味嗎?本身好like 薄荷味既食物,但唔知呢隻重唔重薄荷味,因只見一大筒,唔好味就有.....
tsung
|
之前有jm介紹,好似喺聖誕特別版
tempooo
|
無見到既,係邊度有得賣?
Poyau
|
tsung 發表於 18-12-21 12:25
之前有jm介紹,好似喺聖誕特別版

聖誕特別版
tsung    發表於 18-12-21 14:37
牛油好油
|
好唔好食?好想買
edithyy
|
未見過
請問邊度有得賣呀?
vv518vv
|
happyangel2 發表於 18-12-21 11:33
有無人試了?好味嗎?本身好like 薄荷味既食物,但唔知呢隻重唔重薄荷味,因只見一大筒,唔好味就有.....:q ...

我都好鐘意薄荷味既食物和飲品。我食過m&m但未食過麥提沙。
Babywingchu
|
happyangel2 發表於 18-12-21 11:33
有無人試了?好味嗎?本身好like 薄荷味既食物,但唔知呢隻重唔重薄荷味,因只見一大筒,唔好味就有.....:q ...

未食過呀(emoji)不過有興趣試(emoji)
onlam2005
|
未食過,
好似得大桶庄,
唔好食真係有排擺.

joe2489
|
怪怪的
kai3028
|
頭先萬寧見到,好大桶 驚唔啱食冇買
connie0666
|
我本身都鍾意薄荷食和飲品

呢隻薄荷麥提沙
我覺得好食過正常版
好易就食左幾粒~幾粒~咁食
所以一桶唔難清[email protected]@
wcpcelia    發表於 18-12-27 17:01
iamsterdam
|
未見過喎
TV8
|

見到都想吃

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Onlok
|
connie0666 發表於 18-12-23 03:12
我本身都鍾意薄荷食和飲品

呢隻薄荷麥提沙

成家由小學已食薄荷朱古力,areo bubble chocolate. peppermint eight..到而家嘅M&M !但怕麥提沙唔夠薄荷,睇完你post 咁啱路過屈人寺買兩桶仲有平,即刻買咗兩桶130.6 , 實肥C

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
SiuBBee    發表於 18-12-24 14:56
tracyyan2015
|
幾好味
hahaha1231
|
超級超級好食
hahaha1231
|
Onlok 發表於 18-12-23 12:30
成家由小學已食薄荷朱古力,areo bubble chocolate. peppermint eight..到而家嘅M&M !但怕麥提沙唔夠薄荷 ...

甘抵, 我買89
hahaha1231
|
onlam2005 發表於 18-12-22 11:55
未食過,
好似得大桶庄,
唔好食真係有排擺.

好食呀
hahaha1231
|
joe2489 發表於 18-12-22 14:57
怪怪的