有無人有飲過滴雞精?

KddBgtdm
|
想問下咁多位jm 有無人飲過滴雞精?
之前聽人講話飲滴雞精可以養生補身 又可以養顏
好似幾好咁
近排身體成日唔舒服 小小事就病
見人講得咁好都想試下 反正呢啲飲完對身體都唔會有害
有無人飲過可以分享下?
20150618bb
|
KddBgtdm 發表於 18-12-21 12:41
好似幾好咁
呢的野..............
ttracyy
|
我有飲過...佢有好多款...配合番吾同藥材就會有吾同功效....我覺得得閒當湯水咁飲都吾錯
chanicychan
|
我都有興趣試,不過想問下D人成日話D雞好多激素,飲得多會唔會唔好?
alima
|
好似幾好咁

試飲過,味道好過「白蘭氏」,朋友飲過一排,見佢面色好左,佢自己話覺得精神D
claudiaman_86
|
好似幾好咁

我自己都飲過,不過要問左中醫先,因為未必人人岩飲
yettapopo
|
chanicychan 發表於 18-12-24 12:08
我都有興趣試,不過想問下D人成日話D雞好多激素,飲得多會唔會唔好?
凡事做咩食咩都要適量, 不過我平時飲開田原x就唔怕既, 因為我記得佢地用既雞係自家養無打針既雞, 而且跟住佢分量黎飲都唔怕
sumsumliu420
|
我陀b後期怕早產, 醫生都叫我飲, 飲左約一個月, bb磅數追晒, 陪月走左, 我無補身, 都飲, 一星期3包, 早餐前空肚飲, 真係好似精神左, 如果金錢上負擔到, 都可以考慮下~
chanicychan
|
yettapopo 發表於 18-12-27 12:16
凡事做咩食咩都要適量, 不過我平時飲開田原x就唔怕既, 因為我記得佢地用既雞係自家養無打針既雞, 而且跟住 ...
咁都好D,你講果個牌子我都有聽過,聽講鍾嘉欣坐月既時候都係飲佢
AllAboutLove
|
飲過一盒 飲左係會精神d
JD930
|
claudiaman_86 發表於 18-12-24 18:07
我自己都飲過,不過要問左中醫先,因為未必人人岩飲

係啊
iamlazy
|
坐月只飲了十包,冇特別
cat2007
|
飲左3個月,
保身都好
MoonT
|
有d牌子好好味好似飲清雞湯咁,有d好腥,我用暖奶器整熱係朝早飲咗覺得好舒服