一齊分享你地個空瓶

mamababypapa
|
唔知有冇JM用過一隻product係你覺得好好用
一路keep住用左好左個空瓶?!
我分享先!

我一向都好鍾意用clinique啲product
尤其是黃油
依排又用完1支
之前見到聖誕set 做discount 又入手左2支做存貨
買嘅時候見到條line出左隻透明啫喱
之前見到黃君馨推薦已經想試下,唔知有冇jm試過
jm們快啲分享下你地個空瓶啦!好野唔好收收埋埋呀!
Cheuk2012    發表於 18-12-22 23:21
邦妮兒.
|
我夏天買左支修護啫喱都差唔多用到空瓶,暫時用都覺得幾好,好清爽同埋好易吸收,冬天用都可以,二百幾蚊用到三個月幾抵,應該會再回購
Cheuk2012    發表於 18-12-22 23:22
可樂娃B
|
可能唔太岩我,用咗三分一就冇再用
反而幾鍾意潔膚水

QIVYLEUNG
|
CDP le serum

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Cheuk2012    發表於 18-12-22 23:22
QIVYLEUNG
|
QIVYLEUNG 發表於 18-12-21 23:02
CDP le serum

40ml 用完了。用緊80ml

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
T_123
|
邦妮兒. 發表於 18-12-21 17:08
我夏天買左支修護啫喱都差唔多用到空瓶,暫時用都覺得幾好,好清爽同埋好易吸收,冬天用都可以,二百幾蚊用 ...

我見呢支好似有2個用法, 可做肌底液 或面霜, 我覺得好奇怪.
請問你係咪當肌底液用?
呢個我有sample未用!
T_123
|
可樂娃B 發表於 18-12-21 18:18
反而幾鍾意潔膚水

潔膚水
T_123
|
QIVYLEUNG 發表於 18-12-21 23:04
40ml 用完了。用緊80ml

T_123
|
mamababypapa 發表於 18-12-21 13:00
唔知有冇JM用過一隻product係你覺得好好用
一路keep住用左好左個空瓶?!
我分享先!

黃油以前跟3step咁用.
夏天用用下停左. 但keep 住用潔膚水.
屋企有個大樽空瓶, 影唔到相.
希望佢地回收空膠樽就好
mamababypapa    發表於 18-12-24 11:36
|
邦妮兒. 發表於 18-12-21 17:08
我夏天買左支修護啫喱都差唔多用到空瓶,暫時用都覺得幾好,好清爽同埋好易吸收,冬天用都可以,二百幾蚊用 ...
係?等我下次經過就買黎試下先
仲要買多支爆水珠珠
天氣乾既時候用佢都好正
個BA仲話化左妝都搽得,勁方便!

|
可樂娃B 發表於 18-12-21 18:18
反而幾鍾意潔膚水
潔膚水都好
tongmamama
|
我已經掉左空瓶喇,我都係黃油既big fans 黎,加埋粉紅爆水啫喱一齊用,好保濕好滋潤,第二朝起身都keep住滑嘟嘟
mumamy
|
mamababypapa 發表於 18-12-24 11:33
係?等我下次經過就買黎試下先
仲要買多支爆水珠珠
天氣乾既時候用佢都好正
我兩支都有用, 朝早用透明啫喱, fresh啲, 夜晚用黃油, 潤啲瞓覺, 望到膚質好左, 上妝貼d, 自己都好開心