有做過無針埋線的jm入來傾下

prittl
|
傳統HIFU我打過,痛到流眼淚,
牙較冤左幾日。
依家又有無針埋線,有無人做過?效果點呢?
大家講下交流下
pang90
|
無針埋線好似hifu咁,
原理都係提拉,但聽講無一般hifu咁痛。
Cottonwhite
|
我係兩間各試做左一次 唔覺有咩明顯效果
shopping_easy90
|
想問要做幾多次?
QQYuan
|
shopping_easy90 發表於 18-12-21 21:56
想問要做幾多次?

要睇下做咩機

imhsewife
|
同傳統Hifu 分別係打圈式打 唔係平時一行行咁打
感覺會較輕 但都有效果的
walter632
|
但我就未做過,睇定啲先,因為怕痛~~
身邊有姐妹做過,話效果好好嘅。
prittl
|
pang90 發表於 18-12-21 15:59
無針埋線好似hifu咁,
原理都係提拉,但聽講無一般hifu咁痛。

係咪效果都一樣?如果無咁痛,咁好好喎
一般hifu太痛啦
prittl
|
Cottonwhite 發表於 18-12-21 21:32
我係兩間各試做左一次 唔覺有咩明顯效果

係唔係要keep住做先會有效果?
hifu都要打完一星期個效果先最好
host
|
我打過無針埋線呀,
佢無hifu個感覺咁強烈,好受好多架
想試下咪去試做囉,好多beauty salon都有得試架
細姐姐
|
imhsewife 發表於 18-12-22 17:56
同傳統Hifu 分別係打圈式打 唔係平時一行行咁打
感覺會較輕 但都有效果的

我打過你講嗰d 一圈圈,一點點,唔係线狀的Hifu, 係唔痛,好舒服,好有効果!

打咗3 次,連幫我開facial 個女仔都話我靓咗( 唔係佢公司打)
幾個月冇見朋友話我瘦咗,自己也覺塊面提升咗,緊咗,眼肚位平咗
asd456
|
埋線係唔係有線係面入面架?
cinda72.
|
asd456 發表於 18-12-27 15:49

名稱黎既啫,唔係真係埋線
prittl
|
host 發表於 18-12-27 13:41
我打過無針埋線呀,
佢無hifu個感覺咁強烈,好受好多架
想試下咪去試做囉,好多beauty salon都有得試架 ...

我係就睇中佢無咁痛
但又唔知邊間做得好。jm有無得透露一下??

prittl
|
asd456 發表於 18-12-27 15:49

埋線係個名黎,唔係真係有線架
都係啲射頻黎,同hifu差唔多
gggrace
|
邊到做好呀?我會想試,但怕俾人sell
host
|
prittl 發表於 18-12-27 17:44
我係就睇中佢無咁痛
但又唔知邊間做得好。jm有無得透露一下??

我係frederxx到試做(唔開全名啦)
打全面嘅,做完馬上見到效果,塊面v左好多。
你想試上網搵下佢地,佢地嘅美容師手勢好好架

host
|
gggrace 發表於 18-12-28 12:41
邊到做好呀?我會想試,但怕俾人sell

我做過個間都算好hard sell,都係簡介下比你知,唔會難受嘅
F字頭~