(已售) 日本 POLA Shower Break 洗頭水 原裝 900ml 分享價$80

ioi
|

{ 我不是專業代購, 我只是用家. }

最近從日本買了一箱POLA Shower Break Shampoo回來, 現在開箱. 有沒有jm想share自用?

用POLA原裝900ml樽入, 只得三樽, 每樽售$80, 青衣交收. 如時間夾到可荃灣站至旺角站交收. 有意請pm, thx!

{ 只得洗頭水, 沒有護髮素. }
{ 原意為平價share, 每位jm一樽. }
{ 知道代購價錢好貴, 請勿轉售圖利. }

ioi
|
happyjojo12
|
ioi 發表於 18-12-21 13:53

最近從日本買了一箱POLA Shower Break Shampoo回來, 現在開箱. 有沒有j ...

要一支洗頭水啊,旺角交收.
ioi
|
happyjojo12 發表於 18-12-23 20:14
要一支洗頭水啊,旺角交收.

OK. 請check PM. Thx!

ioi
|
ioi
|
lorac721
|

最近從日本買了一箱POLA Shower Break Shampoo回來, 現在開箱. 有沒有j ...

我要一樽,旺角交收也可
vvgs
|

已PM你,謝謝
ioi    發表於 18-12-28 00:07
ioi
|
lorac721 發表於 18-12-27 23:52
我要一樽,旺角交收也可

已PM你. 請check PM. Thx!
fannyho0708
|

要一支,旺角交收
ioi
|
fannyho0708 發表於 18-12-28 02:56
要一支,旺角交收

Sorry呀! 已有3人話要. 如果佢哋唔要, 我再聯絡你. Thx!
ada0707
|
1 pc, tsuen wan face trade