免費coffee coupon

sk2sk2
|
如題,直接pm問我拎。因為會違規被刪帖

係好簡單,下載個apps,之後輸入我比你個code
你再推薦多1個朋友就有1張Pacific coffee coupon。
sk2sk2
|
sk2sk2 發表於 18-12-21 14:26

推廣做到31/12。禮卷可以換到1杯標準size,亦可以加$upgrade
sk2sk2
|
sk2sk2 發表於 18-12-21 17:02
推廣做到31/12。禮卷可以換到1杯標準size,亦可以加$upgrade

sk2sk2
|

sk2sk2
|
sk2sk2 發表於 18-12-21 17:02

原來推廣未完,係派完即止。

sk2sk2
|

sk2sk2
|
仲有coupon
sk2sk2
|

sk2sk2
|

小低子
|
pls pm me the details. thx
sk2sk2
|
小低子 發表於 19-1-7 13:21
pls pm me the details. thx

Pm
sk2sk2
|

sk2sk2
|

sk2sk2
|
仲有coupon
朱寶媽媽
|

仲有冇
sk2sk2
|
朱寶媽媽 發表於 19-1-10 15:31
仲有冇

仲可以拎到,pm you
yuk0406
|
pm me pls, thanks.
sk2sk2
|
yuk0406 發表於 19-1-10 22:16
pm me pls, thanks.

Pm
sk2sk2
|