【激罕】久未露面 49歲彭羚素顏照曝光!

mickeyeva
|
Jan樣子生得好後生, 影得佢老婆大好多!

一直專心相夫教女嘅彭羚甚少公開露面,對上一次可能已經係一年半前出席講座分享育兒心得,久未露面嘅佢呢日竟然有素顏照喺網上曝光!

事關組合Super Girls隊長Aka向來都好鍾意畫畫,佢去參觀油畫展時,竟然好幸運咁撞到天后!Aka即刻變小粉絲集郵,見到49歲嘅彭羚一面素顏,Keep得非常之好,皮光肉滑,完全唔會輸畀廿零歲嘅女仔,就算打扮隨意,都依然大方合照!

網民都紛紛留言話好掛住佢,問佢幾時復出開騷,仲大讚年迎半百都係咁省鏡!Aka就留言:「Don’t be too Jealous(唔好太羨慕)」真係恨死大家!

good_pig
|
mickeyeva 發表於 18-12-21 14:43

佢真係唔好再梳all back
llmom
|
其實我成日見佢真人都係素顏,不過佢真係好瘦!
小金名
|
改下髮型差好遠⋯ 又唔係老得太誇
Sumyeema1
|
llmom 發表於 18-12-21 14:50
其實我成日見佢真人都係素顏,不過佢真係好瘦!

太瘦顯老。
思澄爸爸
|

染番深色眉同髮好啲

yanbb12
|
我覺得佢有化淡妝,同真實年齡唔係差太遠,攪下個髪型應該好好多。
anita_yps    發表於 18-12-21 18:53
mother904    發表於 18-12-21 14:57
cinda72.
|
瘦左d,肥番d 會更好睇
李斯特
|
髮型顯得老皮膚真係
hellohelloruby
|

all back顯老
tansyneko
|
髮型問題,同埋其實佢個樣符合佢年齡啫,正常
美之選468
|
老左
bmuimami
|
已經唔係藝人,打扮淸爽方便自己,亦合年紀,支持!
nesure
|
老了,頭髪好疏.
tsung
|
肥番少少好d
Poyau    發表於 18-12-22 01:12
choc_choc
|
梳 all-back 累事
Angelice-BeBe
|
以前未婚,個樣都係偏成熟
appleyuen
|
佢不嬲都唔係sell樣
asa2012
|
同意髮型累事。 佢屬清秀型,改下髮型,化個淡妝,可以好好睇
是是但但
|
good_pig 發表於 18-12-21 14:50
佢真係唔好再梳all back

係啦, ALL BACK 累事。
如果放返D 頭髮落黎, 應該後生好多。

BTW望似有畫眉同唇, 應該係淡妝吧? 唔似素顏。