寶貝智多星Google Assistant版

FTR603
|
1990 年上映的電影《寶貝智多星》(Home Alone)裡面,當年還是 10 歲的麥哥里高堅 Macaulay Culkin 還是一個毛也未長齊,但鬼計多端的少年。今年他擺脫了以往滿面鬍鬚的形象,執靚仔再拍廣告!呢位智多星28年後現在有 Google Assistant 幫手,就算被人再次「獨留家中」,都有這個好幫手為他處理一齊日常繁瑣事務。

https://youtu.be/ZNeiao6m8Wc

https://youtu.be/xKYABI-dGEA

tsung
|
FTR603 發表於 18-12-21 15:24
1990 年上映的電影《寶貝智多星》(Home Alone)裡面,當年還是 10 歲的麥哥里高堅 Macaulay Culkin 還是一 ...

大個仔了
Poyau    發表於 18-12-22 00:59
FTR603
|
tsung 發表於 18-12-21 15:32
大個仔了

原來已經28年

Joey8
|

過左咁多年

oceandeepsea
|
時間過得太快,ET 係80年代
幸福花
|
唉!時光飛逝。。當年細路如今都三張嘢!唔係話佢吸毒咩?
tsung
|
FTR603 發表於 18-12-21 15:42
原來已經28年

Time flies
Poyau    發表於 18-12-22 00:59
FTR603
|
oceandeepsea 發表於 18-12-21 18:43
時間過得太快,ET 係80年代

losttoa
|
我細個好鐘意睇依套戲,我父母年年過年都會返鄉下,我成日好想可以好似主角留響屋企
FTR603
|
losttoa 發表於 18-12-24 09:12
我細個好鐘意睇依套戲,我父母年年過年都會返鄉下,我成日好想可以好似主角留響屋企
...

stkyo
|
以前呢套戲錄咗係錄影帶,成日睇完又睇
wongsamuel
|
幸福花 發表於 18-12-21 18:46
唉!時光飛逝。。當年細路如今都三張嘢!唔係話佢吸毒咩?

好細個吸毒, 有冇戒到就唔知道
FTR603
|
stkyo 發表於 18-12-24 12:11
以前呢套戲錄咗係錄影帶,成日睇完又睇

金三珣
|
細個好靚仔,但大個左完全唔靚