有無人去過 ABC cxxking 上過堂

minilulu
|
請問有無人去過 ABC cxxking 學整面包同蛋糕?
睇到 FB 啲人講話好難 book 係咪真既?
如果想學類似既野有無其他地方介紹?
thanks!
bplus
|
如果你唔洗返工,朝9晚5之內乜堂都肯上,應該容易d book 位,否則 ...
bufferzone
|
minilulu 發表於 18-12-21 15:27
如果想學類似既野有 ...

上過,覺得係由妹妹仔教既興趣班
minilulu
|
bplus 發表於 18-12-21 15:37
如果你唔洗返工,朝9晚5之內乜堂都肯上,應該容易d book 位,否則 ...
...
我返寫字樓,所以星期六、日先會上堂......
minilulu
|
bufferzone 發表於 18-12-21 15:42
上過,覺得係由妹妹仔教既興趣班
妹妹仔教......
佢收得唔平架喎
bufferzone
|
minilulu 發表於 18-12-21 15:48
妹妹仔教......
佢收得唔平架喎

係妹妹仔同哥哥仔

bplus
|
minilulu 發表於 18-12-21 15:48
我返寫字樓,所以星期六、日先會上堂......

我仲有好多堂未用呀,雖然係妹妹仔教,我無乜期望,當減壓同搵d唔洗用腦嘢做吓,而家 ABC三隻字母睇見都煩!
fatmommy
|
minilulu 發表於 18-12-21 15:27
如果想學類似既野有 ...

我上過abc 呀,放工後 難book d, 星期六日都有既,我覺得玩我幾開心,最重要係零失敗
bb7
|
我上緊,weekend真係超難book, 除非你一個月前,夜晚12點鐘就可能有機會book 到