❲續❳點算,太太離開這個家。 自從認識了自稱是外星人靈

Mr黎老爺.
|
以下資料,係我第一身所知既
我覺得大家應該要知 , 同繼續探討落去

聽說我這外星靈魂體"親戚"喺2018年4月來香港開talk時, 強調左幾次話自己要賣樓才能黎HK講呢個Talk...

1. 其實以我所知佢喺澳洲住緊嗰層樓真係喺2018年2月時賣出,而帳面數賺左HK$660萬,但好快佢就買咗另一間屋自住啦!

帳面數字大約如下:
2009年以AUD$530,000買入House A
2018年以AUD$1,675,000賣出House A
再用AUD$825,000買入而家住緊既House B

2. 另一方面, 佢經常強調香港無親無故,但。。。媽媽、老爺、奶奶、大伯等全部都喺香港,仲有一個"知己助手"!
而且香港有屬於佢同佢學生所開嘅註冊公司!公司名:
C XXXXX SXXXX LXXXXXX

3. 佢未被13維度walk in(自稱)之前,其實已經擁有自己公司,以通靈師身份幫人healing同薩滿,並非好似個口中被walk in先識healing

4. 多次強調自己唔識用social media, 但事實佢多年前已經活躍於line(app)同butterfly(app),到而家facebook 、WeChat、 IG、 YouTube 、vimeo

新屋平面圖:

原post:
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22096948&extra=&page=1

各位:

我真的不知怎辦, 太太離我及仔女而去。
已經努力過每一日, 不能再哭還有小朋友要照顧。 請問我可以點做?

希望不要再有人因為這人受傷害, 所以說出這故事, 各位就當故事聽, 注意世界很危險。

自從4月在網台的分享會認識此人惡夢就開始。

用外星人靈魂轉生, 她說自己靈魂裡的95%是外星人靈魂。 到地球幫助人, 幫助人攞走身體的負能量。 因為平常有聽天馬行空/前世今生/外星訪客的故事, 所以初開始都平常心的聽此人的事。 此人當初對人很好, 教導很多健康資訊,所以對她也沒有戒心。
外星人居住澳洲, 是香港人。
Moti
|
其實仲要探討啲乜嘢都唔報警?你覺得有網友同你抽絲剝繭你太太會返嚟定係點?
cy101
|
lam133
|

心滿意足
|
Mr黎老爺. 發表於 18-12-21 15:39

你有無報警?
LittleRoxie
|

不如你試吓搵雲海
睇吓他會不會「炸倆俠」上身
去幫你
20150618bb
|
唔需要太詳細的錢銀,好像講緊天外來客,會唔會聽得太多自己有錯覺,而你可能需要個醫生多的
LittleRoxie
|
Moti 發表於 18-12-21 15:43
其實仲要探討啲乜嘢都唔報警?你覺得有網友同你抽絲剝繭你太太會返嚟定係點?
...

一個願打,一個願捱
好難告得入
mei524
|
是不是上次開過鋪個位先生?
Moti
|
LittleRoxie 發表於 18-12-21 15:54
一個願打,一個願捱
好難告得入

唔駛吿,可以報警話個老婆失咗蹤。而且失咗蹤居然仲對對方嘅嘢咁上心,專心搵老婆仲實際啦,嚟呢度講堆廢話有鬼用咩。
Moti
|
20150618bb 發表於 18-12-21 15:52
唔需要太詳細的錢銀,好像講緊天外來客,會唔會聽得太多自己有錯覺,而你可能需要個醫生多的
...

我都覺得係,正常人唔會好似佢咁做。
LittleRoxie
|
Moti 發表於 18-12-21 15:56
唔駛吿,可以報警話個老婆失咗蹤。而且失咗蹤居然仲對對方嘅嘢咁上心,專心搵老婆仲實際啦,嚟呢度講堆廢 ...

講得啱
picky1214
|
20150618bb
|
Moti 發表於 18-12-21 15:57
我都覺得係,正常人唔會好似佢咁做。
可能仲有個原因..............
20150618bb
|
仲係新賬尸
woodpecker
|
樓主唔似係上次出post 話老婆走左果位喎。

樓主係唔係'外星女人'嘅親戚或舊同學?
bplus
|
上次已經搞到咁大件事,new age 及ufo 圈子都同佢割蓆, 無必要再討論呢個人
Poyau
|
mei524 發表於 18-12-21 15:55
是不是上次開過鋪個位先生?

上次叫路過的平凡 同ㄧ人?
mini1204
|
我有睇妮單奇事
上埋嗰位怪客 fb 睇
不過有無人話我知,佢到底係男定女?!
我見到有人話佢有老爺奶奶
Mr黎老爺.
|

我可以得知佢背境既,你認為我只係樓主咁簡單?我又洗乜開個新acc回應?同埋,報警係冇用既,只要事主心咁情願貼錢比佢搞生意,都奈佢唔何, 我只係想帶出佢講嘅同事實不一致 , 希望其他入咗局嘅朋友會醒 ,自己諗啦!
外星靈魂的祭壇: