住啟德的話可以去廣華生嗎?

dove00dove
|
請問各位jm,住啟德的話可以去廣華生嗎?
Kobe1222
|
dove00dove 發表於 18-12-21 16:26
請問各位jm,住啟德的話可以去廣華生嗎?

可以~我都住啟德~
可以選擇廣華或QE~
我揀左QE
dove00dove
|
Kobe1222 發表於 18-12-21 22:10
可以~我都住啟德~
可以選擇廣華或QE~
我揀左QE

唔該晒。但係唔係話廣華好d架咩?
DW20181208
|
我都想知邊間比較好!
不過我排左廣華了!
都唔知邊間好!
huggiesbb
|
我想請教各位,係邊度可以check住址係屬邊間醫院生?
dove00dove
|
huggiesbb 發表於 18-12-21 23:27
我想請教各位,係邊度可以check住址係屬邊間醫院生?

都唔清楚,不過收到朋友呢張野,所以想問問

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
grace8122
|
回覆 DW20181208 的帖子

我都想知邊間好點
雲妮mum
|
dove00dove 發表於 18-12-21 22:58
唔該晒。但係唔係話廣華好d架咩?

邊間好d應該要2間都生過先答到
不過廣華應該係止痛針都唔會有,無痛更加唔使諗,靠呼吸止痛頂到生。。。
Kakababeeeee
|
雲妮mum 發表於 18-12-22 11:13
不過廣華應該係止痛針都唔會有,無痛更加唔使諗,靠呼吸止痛頂到生。。。
...

止痛針,無痛都無??聽到都好驚啊。。下星期預產期(emoji)都係廣華啊
雲妮mum
|
Kakababeeeee 發表於 18-12-22 11:31
止痛針,無痛都無??聽到都好驚啊。。下星期預產期(emoji)都係廣華啊

你可以search下資料,朋友今年年頭生就係咁講啦~
cacaw
|
Kakababeeeee 發表於 18-12-22 11:31

有止痛針,我有打!

Kakababeeeee
|
cacaw 發表於 18-12-22 12:37
有止痛針,我有打!

甘都好d。。。如果乜都無,幾甘生,真係喊爆。。
chaxxcha
|
雲妮mum 發表於 18-12-22 11:13
...

我上個禮拜係廣華生完 跟住姑娘教既呼吸法 無無痛都頂到 三年幾前都一樣係廣華生
dove00dove
|
而家qe係咪冇跨區?
其實醫管局有我地址,如果去排產科時拿住一個寄到岩區的地址信封去約期,唔知受唔受呢?
雲妮mum
|
chaxxcha 發表於 18-12-22 13:50
我上個禮拜係廣華生完 跟住姑娘教既呼吸法 無無痛都頂到 三年幾前都一樣係廣華生
...

呼吸止痛好多媽媽都得,只係到想止痛時,QE有得排下但廣華就完全唔使諗有得打啫
dove00dove
|
dove00dove 發表於 18-12-22 15:21
而家qe係咪冇跨區?
其實醫管局有我地址,如果去排產科時拿住一個寄到岩區的地址信封去約期,唔知受唔受呢? ...

不用答了,5w照都唔見有野,睇怕係飛左去唔知邊樹玩
DW20181208
|
dove00dove 發表於 18-12-22 22:30
不用答了,5w照都唔見有野,睇怕係飛左去唔知邊樹玩

唔緊要啦!下次再努力啦!