請問有無人用air fryer, 咩牌子,價錢及用後感

KwanKwanMammy
|
如題。Tks.
felixsky
|
我用緊philip, 好好用,超方便
KwanKwanMammy
|
felixsky 發表於 18-12-21 17:31

請問那型號?容量?幾錢?可以放到一隻雞嗎?
cccpo
|
我都諗住買,留毛
nms
|
你係fb search airfyer, 有好多分享,睇到我心思思
felixsky
|
KwanKwanMammy 發表於 18-12-21 17:36

呢款,我好耐之前買,唔記得幾錢啦,佢宜家出左隻新款,無試過放一隻雞所以唔知放唔放到呀⋯⋯

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Georgette
|
philips, 油烟超大,已放入 storeroom入冷宮
sophialihk
|

x2
粒粒芝士
|
Georgette 發表於 18-12-21 19:19
philips, 油烟超大,已放入 storeroom入冷宮

平售嗎?
小可愛11
|

X 2

clalorin
|
felixsky 發表於 18-12-21 18:41
呢款,我好耐之前買,唔記得幾錢啦,佢宜家出左隻新款,無試過放一隻雞所以唔知放唔放到呀⋯⋯

我都係用呢部,好用
焗雞翼正
一隻雞應該要切開先放得入,全隻放唔落
felixsky
|
clalorin 發表於 18-12-21 23:01
我都係用呢部,好用
焗雞翼正
一隻雞應該要切開先放得入,全隻放唔落

係呀,我成日焗雞亦
BS129
|
回覆 clalorin 的帖子

請問係咪好大油烟?氣味大吾大?
pipip929
|
v v v good..must have
qqkkllbb
|
Georgette 發表於 18-12-21 19:19

應該係我放得太滿,食物掂到上面個網位,才會有油煙
又或者你的食物本身油脂勁,彈上去
我整肥牛同煙肉都會大油煙,因為迫出油也會多
Georgette
|
KwanKwanMammy 發表於 18-12-21 17:36

我要搵返 menu出來才知型號,係最大 size, 應該係第2代
Georgette
|
qqkkllbb 發表於 18-12-22 00:06
應該係我放得太滿,食物掂到上面個網位,才會有油煙
又或者你的食物本身油脂勁,彈上去
我整肥牛同煙肉都 ...

咁正常都係焗雞,牛,羊,唔肥嘅又乾到死,本身係瘦嘅焗完變柴皮。就算焗薯仔,都要噴啲油先至脆。其實佢嘅原理係焗爐+風扇。啲油烟大到我要在室外先敢用。
Georgette
|
BS129 發表於 18-12-21 23:06
回覆 clalorin 的帖子

請問係咪好大油烟?氣味大吾大?

超大
Georgette
|
我唔明,我同我個姑姐都有部,我同佢都話怕咗部機。但網上啲人又話勁正
tiramisu_hk
|
好用,由第一代新出用到而家,尤其係整雞翼同豬頸肉,做到外脆內嫩通常每次用完等部機冇甘熱我會抺下上面既發熱線,唔係積左油就會好大煙!而家想換佢部XXL