啲奶粉越嚟越貴,邊度最抵買??

nitenitebow
|
好貴呀啲奶粉,幾百蚊一罐,好快又食完一罐,邊度可以有啲平啲嘅貨呢?
asukav6
|
相熟藥房
Poyau    發表於 18-12-22 00:24
Dragonmama2012
|
藥房,轉食雪印,牛欄會平少少
Happybabyhbb
|
nitenitebow 發表於 18-12-21 17:41
好貴呀啲奶粉,幾百蚊一罐,好快又食完一罐,邊度可以有啲平啲嘅貨呢?

通常都係奶粉商list上嘅藥房買
musiccisum
|
nitenitebow 發表於 18-12-21 17:41

你食邊個牌子?我啱啱今日喺萬0買左買三送一
kongcheng
|
俾啲大陸人咁樣買法咩都搞到貴晒
CaTHycth
|
冇㗎,如果去超市或者屈記買係會貴啲,你試吓去藥房搵啦
李露眉
|
kongcheng 發表於 18-12-22 16:01

李露眉
|
真係好貴
yingg92
|

藥房架咋
tsung
|
Happybabyhbb 發表於 18-12-21 18:05

nitenitebow
|
asukav6 發表於 18-12-21 17:43
相熟藥房

識人真係會平o的架?!
nitenitebow
|
Dragonmama2012 發表於 18-12-21 17:52
藥房,轉食雪印,牛欄會平少少

我之前見有po話藥房買到D有問題, 唔係好敢去藥房買
nitenitebow
|
Happybabyhbb 發表於 18-12-21 18:05

list? 食開果隻又冇講有list喎, 邊度有list睇呀?
nitenitebow
|
musiccisum 發表於 18-12-21 18:38
你食邊個牌子?我啱啱今日喺萬0買左買三送一

買3送1咁抵?! 我食緊I字頭果隻呀, 而家有冇呢個優惠呀??
咁求琪
|

其實多個人多把口,佢大啲你出街食飯都要預佢一份啦,一罐奶粉幾百蚊,但一餐奶應該唔洗10蚊掛。
nitenitebow
|
kongcheng 發表於 18-12-22 16:01

冇計啦, 佢地都知香港奶粉先穩陣啦, 特別係大牌子,
nitenitebow
|
CaTHycth 發表於 18-12-22 16:16
冇㗎,如果去超市或者屈記買係會貴啲,你試吓去藥房搵啦

藥房係咪有個list話邊度買一定冇事呀? 我之前見到有po話有正貨藥房都試過買到有問題奶粉喎
nitenitebow
|
李露眉 發表於 18-12-22 16:17
真係好貴

係, 奶粉仲要7,8日就食完一罐, 1個月成2千幾3千, 仲未計尿片...
美之選468
|

千祈咪貪平,可能是假貨,一般來講藥房己經是最平啦 !