自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

公爵府

大肉兒 發表於 18-12-21 20:08
其實我有少少唔明

炒股冇人鬧

大陸人炒樓,炒apple先有人鬧。香港人炒就理所當然。

伯爵府

2018復活節勳章

cnicky 發表於 18-12-22 00:04
炒樓、炒apple 都有人鬧呀!

但冇鬧得咁嚴重, 而家又話犯法又話剩
同埋仲有炒郵票呀炒中銀嗰啲紀念鈔都係啦

侯爵府

Fungbb0131 發表於 18-12-21 18:33
問親都過萬,咁我有場係歌迷會抽到第一行,調番轉問佢收幾錢,先收3千,所以真係唔好買黃牛,助長歪風
利申 ...

如真係賣黃牛的話、收3 千冼鬼賣比佢

成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

子爵府

SaBB 發表於 18-12-22 12:28
如真係賣黃牛的話、收3 千冼鬼賣比佢

我絕對唔會賣自己手上的飛,但都想睇多幾場,所以問下幾錢,問極都過萬,咁我咪睇下其實佢地幾多錢收番嚟囉

男爵府

減齡達人勳章

賣黃牛賣到可以有層樓,梗係食水深

https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20180728/20462401

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

尋晚同朋友傾開, 佢去澳門睇張學友, 係1800飛, 有人埋去問佢有冇飛, 我朋友隨口答5000, 條友真係拎叠錢出嚟問佢有幾多張

侯爵府

Fungbb0131 發表於 18-12-22 13:24
我絕對唔會賣自己手上的飛,但都想睇多幾場,所以問下幾錢,問極都過萬,咁我咪睇下其實佢地幾多錢收番嚟 ...

之前睇其他明星演唱會、我都唔會賣自己手上的飛、想睇多2場結果只買到一場正價飛、候住fb 有好心人正價放、比我9 秒9 約左交收、而尾貨又有黃牛飛雖然吾貴但堅持吾益黃牛。
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

首頁

尾頁

跳至