有冇人同我一樣冇抽獎運 (;´Д`)

happymeowy
|
入咗公司10年了,年年annual dinner/ Christmas party 都唔中奬
由細到大都係咁,十個人九個中嘅場合我都係唔中嗰個
今年又唔中, 好灰
八婆仔@
|
happymeowy 發表於 18-12-21 18:56
入咗公司10年了,年年annual dinner/ Christmas party 都唔中奬
由細到大都係咁,十個人九個中嘅場合我都係 ...

bybewong
|

tsung
|
我有少少
Poyau    發表於 18-12-21 23:18
李斯特
|
cbeyond
|
除非好大得獎, 抽唔到就覺可惜啫。
大部份人, 抽獎都唔會中
lam133
|

sophialihk
|

pochario
|
你不是一個人
冬瓜籽
|

幸福黃太太
|
我以前都冇抽獎運架,
ching070707
|
你不是一個人

Mnbvcxdsa
|

jj7723
|

我陪你。

月頭annual dinner , 全公司600幾人,出席既可能得500人,120份獎都落空,今日部門x'mas party, 4,50人左右抽18份,又食白果。

我由細到大都係無抽獎運。
alohaaaa
|

yeemeif
|
me too啦!做咗18年未中過大獎,返而剛入職個兼職就中
careycarey
|
到,由細到大都係咁,習慣了
tkop
|

咁你試下改第个名可能会轉運抽到呢
NoName
|

lina9316
|