自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆 無話可說 的帖子

ok, 謝謝~

子爵府

回覆樓主:

即付港幣 & 免費取消,就可避免呢個情況。

子爵府

回覆 ChuChu0808 的帖子

ok, 謝謝資料

侯爵府

clkv 發表於 18-12-21 23:10
回覆 Benbenmum 的帖子

係呀… 都差得幾多下題外話…你幾時去呀?我就2月中去,plan咗去神戶:wa ...

我一月中去,諗住响大阪hea幾日,儘情吃和睡

子爵府

我都有幾日响大阪 有冇食既分享下呀?

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

一係即時比錢,一係延遲付款到期前,打去cs先過數。

(但後者有機會比cs知道信用卡資料,信用卡易被盗用)

子爵府

回覆 yuyu.c 的帖子

我諗如果今次我真係同agoda 訂都係即時俾錢了

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

Benbenmum 發表於 18-12-21 20:57
有jm試過,就算delay payment,响payment deadline 前打上cs比錢,可要求收番當日價

...

我就係咁喇

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

clkv 發表於 18-12-21 23:35
回覆 yuyu.c 的帖子

我諗如果今次我真係同agoda 訂都係即時俾錢了

我依家都揀即比。最多要變先refund,都退得好快。

侯爵府

clkv 發表於 18-12-21 23:29

我都有幾日响大阪 有冇食既分享下呀?

我諗住行到邊食到邊,其實最想食國產牛,但酒店附近嗰間唔受一人預約

珍珠宮

回覆樓主:

姊妹,留意有d伏你架,我1月初會去日本,之前左格右格酒店連机票,因好多時有promotion做,所以格左有1日做優惠,就比錢買啦,點知買行李時係買好多,我平時買開係4佰左右,今次要7佰幾,最後都係同之前未格價一樣,我係幫expedia買,嬲到我丫

珍珠宮

回覆樓主:

继續,打去問重話價錢係咁,冇再優惠,但我話你網上都冇show個價錢比人睇,要比咗錢先可入到去買行李,嗰陣先會先見價錢,比起单買机票貴成倍,做生意做到咁,我以後都唔會買套票。

珍珠宮

回覆樓主:

继續,打去問重話價錢係咁,冇再優惠,但我話你網上都冇show個價錢比人睇,要比咗錢先可入到去買行李,嗰陣先會先見價錢,比起单買机票貴成倍,做生意做到咁,我以後都唔會買套票。

珍珠宮

回覆樓主:

珍珠宮

回覆樓主:

珍珠宮

回覆樓主:

子爵府

回覆 耕田妺 的帖子

點解有咁多繼續…… 頭都暈喇

珍珠宮

clkv 發表於 18-12-22 00:30
回覆 耕田妺 的帖子

點解有咁多繼續…… 頭都暈喇

係呀,一係出唔到,一出就幾次

子爵府

回覆 耕田妺 的帖子

今次我係訂酒店,所以開post問問大家有咩要留意,希望大家都知道下啦~

首頁

尾頁

跳至