團購前要睇清楚

心心媽
|
如果去旺角嘉富拎真係要諗諗。Lift又要排,上到17樓又要排,排隊排一粒鐘,人都癲。
bbbusy
|
心心媽 發表於 18-12-21 19:52
如果去旺角嘉富拎真係要諗諗。Lift又要排,上到17樓又要排,排隊排一粒鐘,人都癲。
...

團購左D乜東東?
oceandeepsea
|
依家好多商廈都係咁
Esther_531
|
吾係呀,團購係另一條隊,小人過拎銀行,馬會禮物好多
心心媽
|
bbbusy 發表於 18-12-21 20:11
團購左D乜東東?

餐廳優惠券

心心媽
|
Esther_531 發表於 18-12-21 20:34
吾係呀,團購係另一條隊,小人過拎銀行,馬會禮物好多

今天得一條隊,17樓出左lift, 行去隊尾要上到22樓。我見有人放棄,搭番lift走
Poyau    發表於 18-12-21 23:06
tkop
|
心心媽 發表於 18-12-21 22:28
餐廳優惠券

團購点解唔用電子券
edithyy
|
平日都要排咁耐

我上星期六4點幾去拎馬會禮物,排另一條隊,隊尾係落2層樓

其實我覺得係換購中心根本support 唔到咁多人
kakakwok716
|
心心媽 發表於 18-12-21 22:29
今天得一條隊,17樓出左lift, 行去隊尾要上到22樓。我見有人放棄,搭番lift走
...

咁誇張
Charlotte_mom
|
有得拎咪算你好彩
我試過團購完至留意到要過海拎,搭地鐵來回成粒幾鐘(包行去),排餐死話我知無貨
真係頂頂聲!好彩佢俾個電話叫我下次問左先,又真係過兩日就有貨
sugarbabyy
|
我今日都係去呢度打算換野。 去到搭lift 排餐懵。 搭到啦又打蛇餅到二十幾樓 嚇到我即時走人。之後聽到其他商戶d 人都投訴佢地換領中心好阻擾人。d 客上唔到去。要搭好耐lift 大堂啊叔叔做到好勞氣。
ddfannybb
|
心心媽 發表於 18-12-21 19:52
...

我今日五點去,搭lift已經要排隊,上到去17樓,龍尾响21樓,我即刻調頭走
心心媽
|
tkop 發表於 18-12-21 22:29
團購点解唔用電子券

所以話團購時要睇清楚,如果要去嘉富拎的真係no way! 團購最好就電子券啦!
心心媽
|
ddfannybb 發表於 18-12-21 23:19
我今日五點去,搭lift已經要排隊,上到去17樓,龍尾响21樓,我即刻調頭走
...

我六點零到,要排到22樓
心心媽
|
sugarbabyy 發表於 18-12-21 23:17
我今日都係去呢度打算換野。 去到搭lift 排餐懵。 搭到啦又打蛇餅到二十幾樓 嚇到我即時走人。之後聽到其 ...

真的好多人放棄, 條隊實在太嚇人
心心媽
|
Charlotte_mom 發表於 18-12-21 22:58
有得拎咪算你好彩
我試過團購完至留意到要過海拎,搭地鐵來回成粒幾鐘(包行去),排餐死話我知無貨:horror ...

我都試過缺貨要行多一轉
florence0204
|
早日中午上去冇人喎⋯⋯