工展會康寧碗碟

marketchan
|
請問各位jm知唔知工展會有冇康寧碗碟賣?有冇咩優惠呢?

我見千色賣$999 12件,唔知仲有冇得再抵啲?
高比簡
|
marketchan 發表於 18-12-21 20:30

我見到呢d,考慮梗買snoopy,請問其他地方都係$999咩?同價就唔駛入工展會

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
大華仔
|
marketchan 發表於 18-12-21 20:30

有部份做緊300蚊6件多數係碟
wcpcelia    發表於 18-12-27 16:59
高比簡
|
大華仔 發表於 18-12-22 09:55

thx
tsung
|
大華仔 發表於 18-12-22 09:55

逸b
|
我都想買4人中式飯碗,但覺得好貴,又怕佢會 甩底。
高比簡
|
逸b 發表於 18-12-23 11:29

甩底 ,甘化學咩? 我昨日買左1套snoopy
umama
|
係,甩底(唔係甩腳)幾恐怖,好’利’
CONNIEQ
|
umama 發表於 18-12-23 21:23
係,甩底(唔係甩腳)幾恐怖,好’利’

你意思係甩個碗底圈嗎?我都有咁樣事情發生過,聽聞康寧本身無出,為咗配合中國人市場才"痴"個碗底圈。
有錯請更正
umama
|
CONNIEQ 發表於 18-12-23 21:32
你意思係甩個碗底圈嗎?我都有咁樣事情發生過,聽聞康寧本身無出,為咗配合中國人市場才"痴"個碗底圈。
有 ...

唔係extra個碗腳,係碗既底部成個甩左,得番一個圈⋯⋯
daisy17772
|
hope this helps.

littlesister
|
umama 發表於 18-12-23 21:55
唔係extra個碗腳,係碗既底部成個甩左,得番一個圈⋯⋯

甩底咁恐怖?我個d有腳既仲好好喎,有腳既甩左兩隻啦
littlesister
|
高比簡 發表於 18-12-22 01:47
我見到呢d,考慮梗買snoopy,請問其他地方都係$999咩?同價就唔駛入工展會

...

請問如果唔係 snoopy 係咪一樣價?
高比簡
|
littlesister 發表於 18-12-25 18:57
請問如果唔係 snoopy 係咪一樣價?

唔係snoopy平d,但幾多隻碗碟就冇留意
rello
|
Sales話,凡有「腳」的,不能入煱蒸。
我用了5-6年,全部中式碗/湯碗都無甩腳。
umama
|
littlesister 發表於 18-12-25 18:55
甩底咁恐怖?我個d有腳既仲好好喎,有腳既甩左兩隻啦

人手洗,無跌過,甩底

wcpcelia    發表於 18-12-27 16:59
tansyneko    發表於 18-12-27 13:27
mandy_ymm
|
高比簡 發表於 18-12-22 01:47

...

snoopy系列我留意咗好耐,呢嗰價係我見過最平,我上次喺會展都買咗套十二件$999
之後喺第二度又買咗一套三件大碗加碟,但嗰價貴會展嗰次幾十蚊
snoopy煲如果啱都好買埋,我喺出面專櫃無見過有得賣
luckybaby2011
|
umama 發表於 18-12-25 23:14

人手洗,無跌過,甩底

lcn2009
|
umama 發表於 18-12-25 23:14

人手洗,無跌過,甩底

好似有保用,有無拎去換番
mercurycc
|
逸b 發表於 18-12-23 11:29
$249算平,上次千色減價都要$299,
試過3隻碗都甩底。