自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我用一個美容品牌出嘅眼罩,當初買係因為聲稱可以減眼紋,仲有埋枕頭袋,質地真係好舒服㗎,帶咗瞓得好咗,雖然唔係真係可以減紋,所以而家一定要帶左先瞓。

子爵府

2024年龍年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我同熱敷的,用完即棄

伯爵府

想生BB熱投

不嬲無用眼罩
自從買左花王果隻
發覺冬天用下,又幾好
好快就訓著啦

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

bbkq 發表於 18-12-21 21:48
質地,太緊, 衛生問題。平時要定期洗 ,唔用時要搵個盒或者袋裝返

要洗架
我有好多個,夜晚甩左就順手R第二個,總有一個喺左近
Mini so (係咪咁名?)果d唔錯平靚正,佢中間個gel pack唔要就得

我都多要求,要棉(有d牌子唔透氣又沙沙聲最憎),後面條帶要薄(唔知邊個咁聰明設計後面有扣調長短,點訓呀)

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

唔會

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

bbkq 發表於 18-12-21 21:52
有曾試過1,2次,我都用吾到耳塞。耳鳴,又係發炎。

之前見過有個post, 原來好多jm分享用耳塞心得,邊隻 ...

我用3M,買開3蚊對。一箱買(一百對,好變態)
每3-4日換對新

男爵府

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

miniyan 發表於 18-12-23 10:05
不嬲無用眼罩
自從買左花王果隻
發覺冬天用下,又幾好

me too

橙味好正,好快訓著
  任何人士如未獲事先給予本人書面許可,一律禁止轉載、發放或擅用本人任何內容或資料。

水晶宮

回覆樓主:

我用唔到,完全唔可以有野cool住個頭

如果搭飛機,我用蒸氣眼罩, 要咁鬆先可以

首頁

尾頁

跳至