其實感冒食唔食得雪糕?

kmbb519
|
(係呢個出無聊post唔會被插的時期出多d先

但,我係真心問的 鼻塞中,但又好想吃....
喜歡你更多
|
想食就食啦!最多補番杯暖水。
kmbb519
|
喜歡你更多 發表於 18-12-21 21:40
想食就食啦!最多補番杯暖水。

謝謝
hellohellojenny
|
以毒攻毒
Poyau
|
食得是福
qqwong
|
食咗先算
tkop
|
kmbb519 發表於 18-12-21 21:39
(係呢個出無聊post唔會被插的時期出多d先)

但,我係真心問的 鼻塞中,但又好想吃....:kek ...

食左先問啦
日本成
|
我會照食
之前試過喉嚨痛,夜晚放工好肚餓走去食麥樂雞餐(預咗第二朝會繼續痛 但我太肚餓無理)神奇地第二朝竟然痛都無痛,好返晒 返工啦
kmbb519
|
日本成 發表於 18-12-21 22:50
我會照食
之前試過喉嚨痛,夜晚放工好肚餓走去食麥樂雞餐(預咗第二朝會繼續痛 但我太肚餓無理)神奇地第二朝 ...

好神奇
我試過神奇係生飛滋一食壽司就好 可能因為涼
kmbb519
|
tkop 發表於 18-12-21 22:44
食左先問啦

問左先食啦
Charlotte_mom
|
凍-咳
甜-惹痰
腸胃本身已唔舒服-奶類攪多兩錢

我會話no
miffyumiffy
|
我試過咳緊,飲咗杯冰凍珍珠奶茶,果晚咳到就黎斷氣

但咳晒啲痰出黎,第二朝全部好番晒
yvonne818
|
冇咳我會照食
MrsSingSing
|
yvonne818 發表於 18-12-21 23:31
冇咳我會照食

但會匿埋食唔俾得小朋友見到,免得有把柄
ttjl7
|
kmbb519 發表於 18-12-21 22:56
好神奇
我試過神奇係生飛滋一食壽司就好 可能因為涼

BBJOJO
|

KarenC
|
日本成 發表於 18-12-21 22:50
我會照食
之前試過喉嚨痛,夜晚放工好肚餓走去食麥樂雞餐(預咗第二朝會繼續痛 但我太肚餓無理)神奇地第二朝 ...

以毒攻毒
tang0809
|
食啦,食左開心啲個病都快啲好
hohoho36
|
冇咳只流鼻水照食,咳就忍一忍
bb130505
|
kmbb519 發表於 18-12-21 21:39
(係呢個出無聊post唔會被插的時期出多d先)

但,我係真心問的 鼻塞中,但又好想吃....:kek ...

咁你應該好輕微的感冒,無所謂啦,想食咪食囉。如果好辛苦,應該無胃口食啦