永隆手機一點通app 玩小遊戲送 聖誕 紅包

wallshar
|

用永隆手機app玩聖誔小遊戲,玩完後 可以攞到幾十元红包。玩完分享後又可以攞多一次紅包。
好似有户口就攞到。
祝好運。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
crystal媽咪
|
wallshar 發表於 18-12-21 22:48
用永隆手機app玩聖誔小遊戲,玩完後 可以攞到幾十元红包。玩完分享後又可以攞多一次紅包。
好似有户口就攞 ...

謝謝分享。
我有玩,不過好低能,暫時贏唔到錢
b52
|
wallshar
|
攞到15 元

crystal媽咪
|
wallshar 發表於 18-12-22 09:37
攞到15 元

玩左2日,今天終有$14

filicity
|
回覆 wallshar 的帖子

多謝分享, 攞咗7蚊!
WingMAMA
|
一次都無玩,就話玩左三次!今天quota已用!
bettylam
|
好似有户口就攞 ...

Thx!玩熟左 ,剛拎到十元,分享左再拎多六元

bettylam
|
crystal媽咪 發表於 18-12-22 08:08
謝謝分享。
我有玩,不過好低能,暫時贏唔到錢

Crystal媽咪:玩多幾次就得,加油

crystal媽咪
|
bettylam 發表於 18-12-23 14:37

Crystal媽咪:玩多幾次就得,加油

收到。玩咗三日先得14蚊,啲錢真係難賺
一齊賺多啲
bettylam
|
crystal媽咪 發表於 18-12-23 16:27
收到。玩咗三日先得14蚊,啲錢真係難賺
一齊賺多啲 : ...

Crystal 媽咪:你好攪笑,答得可愛,越難賺越加珍惜,我越來越覺得自己,每用一元都好緊慎!
crystal媽咪
|
bettylam 發表於 18-12-23 17:36
Crystal 媽咪:你好攪笑,答得可愛,越難賺越加珍惜,我越來越覺得自己,每用一元都好緊慎!
...

Betty: 有幾搞笑同可愛?
呢個係事實,唔知活動做到幾時,不過我打機真係好渣
bettylam
|
crystal媽咪 發表於 18-12-23 17:46
Betty: 有幾搞笑同可愛?
呢個係事實,唔知活動做到幾時,不過我打機真係好渣 :h ...

我之前係打機狂,用手機玩推銀機超好玩,讀數好正,不過對(emoji)到攰同好傷(emoji),所以搣nut左

而家間吾時追下國內劇集同國內的完美告白,大聲說出來等等
kenobaby
|
好似每個戶口最多取兩個紅包,大家攞到幾多?我只攞到$18(兩個加埋)
goofyszesze
|
kenobaby 發表於 18-12-24 16:07
好似每個戶口最多取兩個紅包,大家攞到幾多?我只攞到$18(兩個加埋)
...

玩完 就話 系統出錯 無紅包既。
applefei
|
kenobaby 發表於 18-12-24 16:07
...

我好少少,有$21蚊

goofyszesze
|
好似有户口就攞 ...

點解會咁既

crystal媽咪
|
applefei 發表於 18-12-26 07:57
我好少少,有$21蚊

勁! 我玩咗幾日都係贏過一日咋
kmbaby1229
|
goofyszesze 發表於 18-12-26 12:27
點解會咁既

我都係咁,唔知咩原因