8週size正常但沒心跳

淺雲
|

昨天第一次產檢,醫生話照唔到閃閃,但size約7週4天(1.2cm-算正常嗎?)醫生話bb沒心跳!我有d疑惑,我想再等下!大家有咩意見。

suzukimobaby
|
淺雲 發表於 18-12-22 06:17
昨天第一次產檢,醫生話照唔到閃閃,但size約7週4天(1.2cm-算正常嗎?)醫生話bb沒心跳!我有d疑惑,我想 ...

你是肚照,還是陰超?
我6weeks的時候肚照是還沒有心跳,醫生就轉幫我陰超就照到心跳了但bb心跳比較慢,到了8weeks的是時候我直接肚就有心跳,心跳都正常返,你會唔會係遲排左得6weeks幾,所以肚照,照不到?
其實都不用太擔心,可能兩星期後就會有心跳,比小小時間bb,放鬆心情,加油。
淺雲
|
suzukimobaby 發表於 18-12-22 07:13
你是肚照,還是陰超?
我6weeks的時候肚照是還沒有心跳,醫生就轉幫我陰超就照到心跳了但bb心跳比較慢,到 ...

肚照咋!
李露眉
|
我*CRL 4.8mm,六周已有心跳
你CRL 1.2有七周幾應該要有心跳,去第二個醫生睇下
淺雲
|
李露眉 發表於 18-12-22 09:48
我*CRL 4.8mm,六周已有心跳
你CRL 1.2有七周幾應該要有心跳,去第二個醫生睇下
...

我會呀!再等待一下,謝謝你!
lolitaloves
|
再等一下
祝bb痴實媽媽
bchuma
|
昨天第一次產檢,醫生話照唔到閃閃,但size約7週4天(1.2cm-算正常嗎?)醫生話bb沒心跳!我有d疑惑,我想 ...

等到9w睇睇點
淺雲
|
lolitaloves 發表於 18-12-22 18:32
再等一下
祝bb痴實媽媽

知道!謝謝你!
淺雲
|
lolitaloves 發表於 18-12-22 18:32
再等一下
祝bb痴實媽媽

多謝你!
haha748494
|
話姐再睇另一個醫生。希望順順利利,BB癡實媽媽。
淺雲
|
haha748494 發表於 18-12-24 20:49
話姐再睇另一個醫生。希望順順利利,BB癡實媽媽。

謝謝你!我會再等待。
Nadiac
|

請問樓主最後順利嗎?
淺雲
|
Nadiac 發表於 19-2-5 05:51
請問樓主最後順利嗎?

5/1 做左吸宮, 失敗!
謝謝關心