線介

Tiffanybaby123
|
想問下大家,半圈10粒2份,G色
18K白金,$2380貴唔貴?
如果可以影下你地隻線介同講下價錢等我參考下,謝謝
|
Tiffanybaby123 發表於 18-12-22 20:50
如果可以影下你地隻線介同講下價錢等我參考下,謝謝 ...

有冇jm可以開心share下
sophialihk
|
Tiffanybaby123 發表於 18-12-22 20:50
如果可以影下你地隻線介同講下價錢等我參考下,謝謝 ...

碎石通常冇講咩色咩clarity...最緊要你望落覺得夠白夠閃...呢個價錢20份差唔多, 唔算特別平
sophialihk
|
sophialihk 發表於 18-12-24 16:30
碎石通常冇講咩色咩clarity...最緊要你望落覺得夠白夠閃...呢個價錢20份差唔多, 唔算特別平
...

剛入手baguette 30份 $2800
|
sophialihk 發表於 18-12-24 16:30
...

謝謝你解答 知唔知有冇邊間賣緊千零蚊可以介紹下?
|
sophialihk 發表於 18-12-24 16:32
剛入手baguette 30份 $2800

有冇相睇下,thx
sophialihk
|
Tiffanybaby123 發表於 18-12-24 17:21
謝謝你解答 知唔知有冇邊間賣緊千零蚊可以介紹下?

fb shop Diamoxx Collectxxx可以睇睇, 店在尖沙咀
sophialihk
|
Tiffanybaby123 發表於 18-12-24 17:22
有冇相睇下,thx

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-12-27 15:01
|
sophialihk 發表於 18-12-24 17:35

靚喎,好多鑽石