分享:大家千其唔好浪費錢做孕睫術

Cottonwhite
|
大家千其唔好浪費錢做孕睫術 除非好多錢keep住做 我浪費左幾千蚊做做😭😭😭😭😭雖然做左幾次係真係會長左 但一停左就打回原形
見唔係好多人講 只想分享下
thunder_bunny
|
果d咩 角蛋白 都係吖

搵間好既 Keep 住植睫毛仲好
good_pig
|
thunder_bunny 發表於 18-12-23 22:36
果d咩 角蛋白 都係吖

角蛋白原來只係電睫毛....
thunder_bunny
|
good_pig 發表於 18-12-24 10:54

係啦,仲以為搽d咩精華

darbie
|
揾笨!
babybabywanted
|
thunder_bunny 發表於 18-12-23 22:36
果d咩 角蛋白 都係吖

係呀~ 好多過來人分享都話最後覺得植睫毛係最好~
wakanda
|
good_pig 發表於 18-12-24 10:54

係呀 植睫毛好過
vickymok717
|
但如果鐘意做運動嘅, 植睫毛真係唔適合㗎喎
無糖茶妹
|
果d咩 角蛋白 都係吖

角蛋白真係唔好亂試其實係電睫毛改新名
無糖茶妹
|
babybabywanted 發表於 18-12-24 11:50
係呀~ 好多過來人分享都話最後覺得植睫毛係最好~

pigpig_b
|
同意,keep住植好過做其他
wing_tt
|
係咪可以自己買野來做?
AnnieKitten
|
啱啱做咗日式單枝植眼睫毛,其實都幾自然又靚。我都做過孕睫,一個療程四次,不過真係作用不大,我諗長咗1mm都冇。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
pairwin
|
Cottonwhite 發表於 18-12-22 21:03
大家千其唔好浪費錢做孕睫術 除非好多錢keep住做 我浪費左幾千蚊做做😭😭😭😭 ...

贊成。做完乜效果都冇
thinking123
|
果d咩 角蛋白 都係吖

絕對應同,角蛋白係唔好,真係去植好過
wawafu
|
vickymok717 發表於 18-12-24 12:39
但如果鐘意做運動嘅, 植睫毛真係唔適合㗎喎

Why?
vickymok717
|
wawafu 發表於 18-12-26 23:58
Why?

我鐘意游水,植睫毛會好易甩
mimishan
|
孕睫我同意係哂錢哂心機 做完仲整亂哂啲毛
但我覺得蛋白睫真心正 尤其本身睫毛的人
我近排keep住做 真心愛上
連同事同美容師都問我係咪植左睫毛 效果勁出
但無植毛缺點 可以揉眼 游水 上睫毛液
當然 我明點解咁多人話做得唔好 因為係要夾美容師 我做過其他都好唔掂 仲要掉左好多我啲真毛
呢張係我做完一個月

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
twc729
|
回覆 vickymok717 的帖子

可以買支Canmake 睫毛增長修護液試下我用過一排, 真係長咗又多咗
Cottonwhite
|
長期植睫毛都應該會甩好多 我呀姨之前長期植 有啲睫毛根部生唔返出黎

雖然植真係靚又方便