影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Pollyowen 發表於 19-1-15 14:00
慧主動錫完宇宙又唔認係愛宇宙, 明係玩佢, 一時激動都唔奇, 不過我唔想係宇宙做
...

有可能,但我都唔想宇宙做。照計要寫黑佢,剩得四集唔夠

子爵府

Pollyowen 發表於 19-1-15 13:08
藝瑞媽先係大騙子高手

係!

子爵府

Sumyeema1 發表於 19-1-15 11:31
有個疑問:

姜E 生私生女(慧娜) 同藝瑞同齡, 當年藝瑞媽是小三?

唔知係咪,只知藝瑞嫲嫲唔鍾意慧娜媽,累到佢個仔實習都未完成
後來就到藝瑞媽講大話入咗門,好似後來先知佢唔係好出身囉!
唔知兩個差幾多個月,好似無講,只知同級

侯爵府

藝瑞爸都不是專一男子,一年2個女,好似太陽娛樂個老細

珊瑚宮

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

藝瑞爸直頭係賤男,佢之前仲怪藝瑞媽攪到佢唔可以同慧娜媽一齊,講到咁愛慧娜媽但又咁快同第二個生咗女

珍珠宮

芝麻開門 發表於 19-1-16 13:42
藝瑞爸直頭係賤男,佢之前仲怪藝瑞媽攪到佢唔可以同慧娜媽一齊,講到咁愛慧娜媽但又咁快同第二個生咗女
...

我估係姜爸爸因爲藝瑞媽假身世先娶佢,之後有咗大女先發現係假名門,同慧娜媽同樣係平民。 姜爸爸連同藝瑞媽結婚既理由都無咗,又唔可以離婚,咪怨藝瑞媽令佢唔可以同慧娜媽一齊囉

珊瑚宮

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

RelaxHippo 發表於 19-1-16 14:35

我估係姜爸爸因爲藝瑞媽假身世先娶佢,之後有咗大女先發 ...

慧娜媽背景唔好,就算當年知佢有咗都未必會結婚,亦過唔到姜醫生阿媽嗰關。
姜醫生接到慧娜媽電話時態度決絕,當年真係咁愛慧娜媽?一識到假名門嘅藝瑞媽就即刻結婚,同慧娜媽一齊可能都係玩吓,喺度懶深情怨藝瑞媽,佢自己阿媽嗰時都應該有份出手

珍珠宮

芝麻開門 發表於 19-1-16 15:25
慧娜媽背景唔好,就算當年知佢有咗都未必會結婚,亦過唔到姜醫生阿媽嗰關。
姜醫生接到慧娜媽電話時態度決 ...

咁又係,姜爸爸只愛自己。 為咗前途,為討好老闆放棄救慧娜,唔出席慧娜喪禮。 佢都無資格怪藝瑞媽唔話俾佢知慧娜係佢個女, 至少藝瑞媽有叫佢唔好應酬老闆去出席慧娜喪禮。

珊瑚宮

RelaxHippo 發表於 19-1-16 16:09
咁又係,姜爸爸只愛自己。 為咗前途,為討好老闆放棄救慧娜,唔出席慧娜喪禮。 佢都無資格怪藝瑞媽唔話 ...

藝瑞爸只愛自己,藝瑞一樣

相信十個有九個女人喺藝瑞媽立場,都唔會咁易坦白俾個老公知慧娜係佢個女,俾暗示當提咗佢。不過喺生死關頭點都應該講嘅。e 家就等睇藝瑞爸知道後會唔會覺得愧疚

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

芝麻開門 發表於 19-1-16 18:08
藝瑞爸只愛自己,藝瑞一樣

相信十個有九個女人喺藝瑞媽立場,都唔會咁易坦白俾個老公知慧娜係佢個女,俾 ...

如果連愧疚都冇,呢個仲係人類嗎

珊瑚宮

mcyw888 發表於 19-1-16 18:48
如果連愧疚都冇,呢個仲係人類嗎

劇情可以反轉嘛

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

芝麻開門 發表於 19-1-16 19:23
劇情可以反轉嘛

呢套劇d人真係太衰啦

子爵府

回覆樓主:

我已追倒進度,睇完第16集喇

侯爵府

芝麻開門 發表於 19-1-16 13:42
...
仲吾用。。。。

珊瑚宮

hksarhksar 發表於 19-1-17 07:47
仲吾用。。。。

要快D 生個仔

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 19-1-16 19:41
呢套劇d人真係太衰啦
就係夠衰先好睇! 如果個個都係好人就好婆媽了

翡翠宮

Pollyowen 發表於 19-1-17 09:56
就係夠衰先好睇! 如果個個都係好人就好婆媽了

一套劇實有中同奸啦, 但呢套係大部份都奸

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 19-1-17 09:58
一套劇實有中同奸啦, 但呢套係大部份都奸
但奸得黎又有佢地目的

翡翠宮

Pollyowen 發表於 19-1-17 10:01
但奸得黎又有佢地目的

佢地目的係為左滿足自己慾望不擇手段law

複式洋房

終於睇晒16集喇,真係睇到停唔到!聽晚我要追live!
呢部戲編、導、演都好絕,結局收得好就係神劇啦,希望唔好爛尾。

首頁

尾頁

跳至