影視娛樂

跳至

首頁
23456...65

尾頁

珍珠宮

anyuser18 發表於 18-12-24 23:05

咁睇起嚟投入啲又好煲啲

雖然套劇應該誇大咗韓國怪獸家長多倍,但睇到話啲家長死谷仔女讀書,令佢哋壓力大到發顛,都仲只係關心仔女既考試表現,真係睇到好心酸

子爵府

RelaxHippo 發表於 18-12-25 17:16
雖然套劇應該誇大咗韓國怪獸家長多倍,但睇到話啲家長死谷仔女讀書,令佢哋壓力大到發顛,都仲只係關心仔 ...

係呀!考差咗啲啲唔俾瞓床都搬埋走!飯無得食!乜都唔關心只關心分數,好扭曲好變態!尤其第一集幾咁父母慈子孝呢!打冷震

侯爵府

法檢男女,個學生食保腦葯有幻覺跳樓。

珍珠宮

anyuser18 發表於 18-12-24 19:10
好哇有時間再開,因為一追停不了
哇咁你呢樹咁多套邊套最鍾意?
...

呢幾套暫時最鍾意睇亞爾罕布拉宮同司祭,題材比較新。其次係福秀回來了(都幾鍾意睇俞承豪做戲),雖然男朋友有朴寶劍,但唔鍾意女一,又叔嫂戀咁,有啲抗拒感。

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

anyuser18 發表於 18-12-22 23:07
開viu 見到睇下
一開停唔到!
好好睇喎,到第三集咋!

開咗!睇咗2集

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

一口氣睇了3集。幾吸引人追住睇
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

侯爵府

睇完10集 要等

翡翠宮

回覆樓主:

睇到第5集

子爵府

olkan 發表於 18-12-26 00:39
呢幾套暫時最鍾意睇亞爾罕布拉宮同司祭,題材比較新。其次係福秀回來了(都幾鍾意睇俞承豪做戲),雖然男 ...

原來福秀有俞承豪 我睇完我不是機器人就好鍾意佢!有時間又試吓煲一集先

亞爾都有睇,有新意。不過唔鐘意玄彬咁慘 腳跛又成身血!個好朋友成日一身血走出嚟,令我煲得無咁爽

子爵府

kcm 發表於 18-12-26 02:04
開咗!睇咗2集

一齊傾吓啦

子爵府

alicialee1210 發表於 18-12-26 02:48
一口氣睇了3集。幾吸引人追住睇

係呀好引人追!引到我煲足十集先停

子爵府

hksarhksar 發表於 18-12-26 09:27
睇完10集 要等

好嘢同我一樣 依家要等播

子爵府

ngwong2 發表於 18-12-26 10:00
睇到第5集

仲有一半 啱唔啱睇呢?

珍珠宮

呢排冇劇睇,mark下先,等週末追

伯爵府

回覆樓主:

昨晚開波連睇三集,好緊湊!
男朋友兩集已跳船。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

睇咗4集,個故事好吸睛,令人好有意欲追,難怪韓國咁高收視同話題度

珍珠宮

正!我對呢類題材好有興趣。

珍珠宮

anyuser18 發表於 18-12-23 10:32
不客氣,希望你啱睇一齊煲

不過先出到第三,有排追

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

睇咗9集,個位好似女皇的教室的金老師好似好奸。
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

子爵府

GCHK 發表於 18-12-26 20:12
呢排冇劇睇,mark下先,等週末追

係呀呢排平淡啲,呢套最令我追唔停!慢慢睇,捱過第一集,第二集開始好難停㗎

首頁
23456...65

尾頁

跳至