影視娛樂

跳至

首頁
45678...65

尾頁

珍珠宮

anyuser18 發表於 18-12-27 21:02
係,狂煲幾日後,要抖吓

HAHA.我追劇好似都唔使抖,一路睇落去

侯爵府

睇緊日劇先,65變20個套。
又發現good doctor 有第二季,評分超高

頂癮。

子爵府

GCHK 發表於 18-12-28 21:06
HAHA.我追劇好似都唔使抖,一路睇落去

係呀我無乜停過!依家要追播,明天等住煲

子爵府

hksarhksar 發表於 18-12-28 22:03

我近來齋韓劇咋!
日劇最近係睇咗藍調,好好睇!出哂我先睇,又係追唔停

子爵府

回覆樓主:

有得睇十一啦
女皇真係好神秘!究竟佢葫蘆賣咩藥

哈佛女應該有古怪!今集緊張感少咗,不過仍然緊湊!我覺得砍柴教授都算係咁,希望佢仔會搵返佢啦

侯爵府

未睇。今晚

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

anyuser18 發表於 18-12-29 11:29
有得睇十一啦
女皇真係好神秘!究竟佢葫蘆賣咩藥 ...

好好睇,好緊張
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

anyuser18 發表於 18-12-29 11:29
有得睇十一啦
女皇真係好神秘!究竟佢葫蘆賣咩藥 ...

女皇帶佢去見英才爸爸就係想阻止佢出書。
有些路啊,只能一個人走

子爵府

hksarhksar 發表於 18-12-29 13:33
未睇。今晚

今晚睇完再傾傾

子爵府

alicialee1210 發表於 18-12-29 15:52
好好睇,好緊張

係呀!無冷場

子爵府

alicialee1210 發表於 18-12-29 15:54
女皇帶佢去見英才爸爸就係想阻止佢出書。

女皇真係好高招

女皇對女主好有險謀咁,真係好想快啲播

子爵府

回覆樓主:

追埋十二,好緊張啊!
女皇嘅背景逐步掀開,但又講啲唔講啲引人追

秀韓家原本覺得算人性化啲,點知都搞到咁 真係唔好咁樣比較成績,比出禍㗎

睇嚟都係靠宇宙媽同女皇鬥法解結!暫時都未估到結局會係點,希望唔好太慘

睇睇吓又覺得藝瑞都唔係咁唔好,起碼個人夠直接唔假!希望佢唔好俾女皇害得太慘!

慧娜好有機心,雖然身世慘但唔同情佢。宇宙相比之下真係好單純,鍾意錯人嘞

繼續追!又要等一個星期

侯爵府

捱過第一集,依家已經追到E7,好睇
好鐘意睇車教授兩夫妻角力我有時會擔心車教授扯火會郁手
除咗大人們做得好好,班少年演員都交到戲,我特別喜歡藝彬

寶石宮

anyuser18 發表於 18-12-30 12:07
追埋十二,好緊張啊!
女皇嘅背景逐步掀開,但又講啲唔講啲引人追

要等一星期真係好耐

好緊張,點解女皇要逼到個個佢教的學生要報復父母
有些路啊,只能一個人走

子爵府

Benbenmum 發表於 18-12-30 13:34
捱過第一集,依家已經追到E7,好睇
好鐘意睇車教授兩夫妻角力我有時會擔心車 ...

好嘢
係呀車教授嗰家都好特別,老婆唔賣佢帳!
兩個鬥戲幾好玩
啲學生都做得唔錯 我鍾意就秀韓,做得好似

子爵府

alicialee1210 發表於 18-12-30 14:42
要等一星期真係好耐

好緊張,點解女皇要逼到個個佢教的學生要報復父母

咪囉!究竟想話佢心理變態,定係有原因想報復某啲人呢?
個演員真係做得好陰森!
我見導演特登影佢對手,好似想表達佢表裡不一,好有陰謀咁

男爵府

hksarhksar 發表於 18-12-28 22:03

请問good doctor 第二季在那裡可以看到?

琥珀宮

回覆樓主:

勁好睇依套

大宅

anyuser18 發表於 18-12-30 17:51
咪囉!究竟想話佢心理變態,定係有原因想報復某啲人呢?
個演員真係做 ...

我也喜歡這一家,教授老婆反應好正,她代表正常父母,在現行教育制度下有妥協但以孩子為本。

子爵府

tansyneko 發表於 18-12-30 19:30
勁好睇依套

同道中人

首頁
45678...65

尾頁

跳至