美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

babybabywanted 發表於 18-12-23 18:09
因為感覺唔好,所以都無join,但佢都有sell那盒眼霜,話我搽一定有效果,因為我本身都想買眼霜,所以姑且一 ...

我反而有興趣想知係咩眼霜,可以差$1000咁多,食水真係好深

男爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

babybabywanted 發表於 18-12-28 11:55
你感覺同我一樣?!
我講出黎係想其他jm留意下,小心d~

係,但我有買plan, 似乎個個jm都好醒,係我中伏

男爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ktang0 發表於 18-12-28 12:20
我反而有興趣想知係咩眼霜,可以差$1000咁多,食水真係好深
...

佢隻眼霜叫i-firm, 我上網見人賣緊1千多d,佢賣成3千幾

禁止訪問

男爵府

armchair 發表於 18-12-28 12:58
佢隻眼霜叫i-firm, 我上網見人賣緊1千多d,佢賣成3千幾

竟然係呢個品牌!香港oem架!我之前都比美容院昆左買來用,完全無效有次行美容展見到,系好鬼cheap嘅oem 嘢!

男爵府

armchair 發表於 18-12-28 12:57

慘慘! 咁你真係買咗$16,000嘅plan? 做咗幾多次有冇改善少少

侯爵府

armchair 發表於 18-12-28 12:58

你都有買?佢仲同我講因該有人介紹所以原價29xx,折左23xx 喎,佢同你講要3千幾?!

侯爵府

ktang0 發表於 18-12-28 13:29
竟然係呢個品牌!香港oem架!我之前都比美容院昆左買來用,完全無效有次行美容展見到,系好鬼che ...

佢話係美國野..... pk.......

男爵府

cinda72. 發表於 18-12-28 13:23
Wa,去買魚子好過啦

係呀,就係蠢咗

侯爵府

armchair 發表於 18-12-28 12:57

唯有希望你有效啦......

咁你係join左co2 laser定膠原槍?

男爵府

ktang0 發表於 18-12-28 13:29
竟然係呢個品牌!香港oem架!我之前都比美容院昆左買來用,完全無效有次行美容展見到,系好鬼che ...

係,完全冇效

男爵府

babybabywanted 發表於 18-12-28 13:43
唯有希望你有效啦......

咁你係join左co2 laser定膠原槍?

我係join Co2 laser, 做完仲多咗紋,多咗個黑眼圈同眼袋

侯爵府

armchair 發表於 18-12-28 13:42
係呀,就係蠢咗

唉~ 所以我而家係度想提醒下其他jm,騙徒的手法係層出不窮!

侯爵府

armchair 發表於 18-12-28 13:45
我係join Co2 laser, 做完仲多咗紋,多咗個黑眼圈同眼袋

做要co2 laser要勁補濕喎,唔係會越做越衰架!
你晚晚敷eye mask啦

男爵府

ktang0 發表於 18-12-28 13:30
慘慘! 咁你真係買咗$16,000嘅plan? 做咗幾多次有冇改善少少

買咗晤止$16,000啦,冇改善,仲多咗,我只係想喺度提醒jm, 塊面始終係自己嘅,諗清諗楚先做決定!

男爵府

babybabywanted 發表於 18-12-28 13:45
唉~ 所以我而家係度想提醒下其他jm,騙徒的手法係層出不窮!
...

係,因為太多打手!

男爵府

babybabywanted 發表於 18-12-28 13:36
你都有買?佢仲同我講因該有人介紹所以原價29xx,折左23xx 喎,佢同你講要3千幾?!
...

有買,我都係話有人介紹上來的,但佢冇同我講有折,我買時就係3千幾

男爵府

babybabywanted 發表於 18-12-28 13:46

梗係唔係美國啦!我上網根本搵唔到呢一個brand嘅website!
眼部咁柔嫩嘅皮膚,亂咁做嘢真係隨時仲衰過之前!

男爵府

babybabywanted 發表於 18-12-28 13:46

係,知道,thx jm

男爵府

armchair 發表於 18-12-28 13:49
係,因為太多打手!

其實打手宣傳我真係覺得冇所謂,咪當自己知道多間美容院,但係上到去亂咁噏,貴過市場價錢,仲要無效又海鮮價,就真係衰到冇人有
呢啲打手咁樣賺錢,真係個良心過唔過而得去

首頁
12345...6

尾頁

跳至