終於忍唔住...

Viviluby
|
先前一出呢個Tiffany blue色(佢哋叫Baby Blue)已經好想買,但一直怕易污糟。見有jm話Times有好多粉紅色,今日一心去睇吓。睇完耳環多口問吓SA Tiffany色仲有咩貨,結果買埋呢個mid-length銀包,有齊baby pink & baby blue。渣打咭埋單仲可以換$450 CitySuper coupon,買完好開心打俾C6話我賺咗$450

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
rainbowchuuu3    發表於 18-12-31 12:29
ada0707    發表於 18-12-29 10:16
wcpcelia    發表於 18-12-27 14:58
Cheuk2012    發表於 18-12-24 22:06
stagea
|
好靚
weiwei6686
|

BBJOJO
|
Viviluby 發表於 18-12-23 21:32
先前一出呢個Tiffany blue色(佢哋叫Baby Blue)已經好想買,但一直怕易污糟。見有jm話Times有好多粉紅色, ...

ccbbjai
|
三樣都好正呀!
L13
|
先前一出呢個Tiffany blue色(佢哋叫Baby Blue)已經好想買,但一直怕易污糟。見有jm話Times有好多粉紅色, ...

隻色又真係難以抗拒嘅
happy shopping
catcatlam6
|
回覆 Viviluby 的帖子

好靚
zakka121
|

三樣都好靚,成日好羨慕你哋可以carry到呢啲靚顏色
ungela914
|

Jonimama
|

yrbaby
|
esmehouse
|
kamanma
|

kitbebe
|
msgiraffe
|

appleyuen
|
你個銀包係咪5500嗰個? 我之前都買咗呢個size
Viviluby
|
appleyuen 發表於 18-12-24 15:57
你個銀包係咪5500嗰個? 我之前都買咗呢個size

係呀!
琴日仲有呢個flat wallet pouch(網上借圖),不過我已經有個黑色,所以揀咗依家呢個zip wallet

Viviluby
|
zakka121 發表於 18-12-24 10:30
三樣都好靚,成日好羨慕你哋可以carry到呢啲靚顏色

其實呢啲細items又唔係手袋,都唔使點襯色吖,最緊要自己鍾意同唔怕污糟或者小心啲用
琴日呢款圓形coin purse都有齊baby pink & baby blue呀!

vivibabyvivi
|

appleyuen
|
Viviluby 發表於 18-12-24 16:38
係呀!
琴日仲有呢個flat wallet pouch(網上借圖),不過我已經有個黑色,所以揀咗依家呢個zip wal ...

我就係買咗呢兩個

wcpcelia    發表於 18-12-27 14:59