全職/兼職資料輸入/產品網店上架,粉嶺

Hailey0304
|
全職:5.5天工作,10點到6點。12000起,1000勤工。10天年假,員工購物優惠,有醫療保險,雙糧。
兼職:星期一到六,工作時間內至少4小時。時間可以溝通。歡迎送完小朋友上學的媽媽,彈性上班。
要求:中五學歷,懂中英文輸入法,一般英文能力,有經驗,對化妝品行業有認識更佳。
主要負責一般文書工作,網店上架,資料輸入。
化妝品批發,零售行業
有意請pm,謝謝
lilo1234
|
Hailey0304 發表於 18-12-23 22:59
全職:5.5天工作,10點到6點。12000起,1000勤工。10天年假,員工購物優惠,有醫療保險,雙糧。
兼職:星期一 ...

有意兼職,可否pm資料
graceyu1029
|

有意,謝謝(emoji)
ywl_teddy
|
有意可否pm資料
hnh_mami
|

pls check pm, thx
bubblelala
|
銀行假/勞工假?thanks
ahbtang
|
有意 please pm
TungtungTwt
|

有意 details thanks:)
catcat子
|

有意,請問還有位嗎?
alice0410
|
有意,請問還有位嗎?
Fan0129
|
想知多啲兼職詳情
sfuhsg
|

請問全職是星期一至六嗎?

liliyo
|

有興趣 請pm
麵包太太
|

有興趣 兼職
wingheiss
|
有意 兼職
Hailey0304
|
麵包太太 發表於 18-12-27 23:14
有興趣 兼職

好,我叫同事放完假約你見工。留pm電話。thx
wwytracy
|
有意兼職,可否pm資料!資料輸入員
flipper2000
|
有意兼職,請pm, thanks
cindycheng818
|

有興趣,兼職
sfuhsg
|
你好,有意全職