自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章 畀面勳章

macychan 發表於 19-1-16 09:37
有無醫生可以介紹,我老公都有焦慮症(emoji)

我老公只看完本睇開的心臟科醫生,设有突別去轉精神科睇。

複式洋房

NatalieTY 發表於 19-1-16 08:09
係呀,周身都唔舒服,有時抖唔到氣,有時個心離一離,有時覺得胃氣脹頂住,成日覺得自己有病,好驚死.. ( ...

我同你都好似,有時好似有人鏈住條頸咁,有時又會個心好重咁跳一下,應該係心悸
而家情緒搞到腸胃唔舒服,又驚自己有啲咩事,希望食完啲藥會好啲
我諗你都搵下醫生睇下啦,我諗食無定時應該唔關覺得自己成日有病掛
你持續左咁樣幾耐呀?

男爵府

Pokiyim 發表於 19-1-16 11:16
我同你都好似,有時好似有人鏈住條頸咁,有時又會個心好重咁跳一下,應該係心悸
而家情緒搞到腸胃唔舒服, ...

可以比你個醫生資料我嗎?thanks

除左早幾年果次,今次我維持左半年有多..
我claim公司專科要轉介所以先睇家庭醫生

禁止訪問

別墅

HELRON 發表於 19-1-16 10:16

佢只係覺得暈成日感覺會跌倒,只是感覺從未跌過,但佢吃了血 ...

咁現在食左多久 開始介藥嗎

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章 畀面勳章

sumyuetbaby 發表於 19-1-16 12:33
咁現在食左多久 開始介藥嗎

2年到开始介藥,但介了唔知有無半年又返发,上個幾月再吃反

別墅

HELRON 發表於 19-1-16 13:37
2年到开始介藥,但介了唔知有無半年又返发,上個幾月再吃反

即復發又暈返? 咁食返藥又唔暈? 好驚喎
是否佢仲在工作壓力中,中間有冇轉工

伯爵府

sumyuetbaby 發表於 19-1-16 13:44
即復發又暈返? 咁食返藥又唔暈? 好驚喎
是否佢仲在工作壓力中,中間有冇轉工
...

佢話份工無壓力,其實係2015佢傳染了百日咳,去了仁安睇,當時比仁安拖住唔比我地出院,一路話要验物驗物,當時我老公是住2人房但一個人住,因百日咳是傳染病所以都無計,到了第5天我call齊親戚朋友上病房話一定要出院,才出到院,之後老公有了焦慮症

男爵府

我都想知呀.

Tks!
[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

張包仔 發表於 19-1-16 07:30
我覺得腸胃差左

Thx. 幾個月前確診有驚恐症, 嚴重果陣既反應同你一樣唔睇得新聞, 少上bk, 出唔到街, 冇胃口又失眠等等. 而家算好番九成, 但體能同反應都差左好多, 好似老左廿年咁.

首頁

尾頁

跳至