使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 crystal媽咪 的帖子

我用手機APP睇返自己D帖之後按左入去搵唔到編輯個按,....就算有都灰左按唔到果隻...ORZ

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mio_i 發表於 19-1-8 16:41

我用手機APP睇返自己D帖之後按左入去搵唔到編輯個按,....就算有都灰左按唔到果隻 ...

大宅

好多謝你咁耐心解答我><

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mio_i 發表於 19-1-8 17:02

好多謝你咁耐心解答我><

不用客氣,都幫唔到

不要從別人的嘴裡去認識我

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

mio_i 發表於 19-1-8 16:41

我用手機APP睇返自己D帖之後按左入去搵唔到編輯個按,....就算有都灰左按唔到果隻 ...

你好,請聯絡 Helpdesk 管理員,我們會協助閣下解決以上問題,謝謝 !
https://www.baby-kingdom.com/helpdesk/upload/open.php

*電郵地址,請填寫帳戶的註冊電郵

大宅

回覆 特派員 的帖子

知道,謝謝幫助

首頁

尾頁

跳至