特意為了妳,飛萬理,等了四年的SO

KWOKPHOEBE
|
平安夜,特意從溫哥華飛回來,接到等了四年的你,同場加影瘋狂購物

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
rainbowchuuu3    發表於 18-12-31 12:40
wcpcelia    發表於 18-12-27 14:47
Cheuk2012    發表於 18-12-24 22:01
littlemoon00    發表於 18-12-24 21:10
L13
|
KWOKPHOEBE 發表於 18-12-24 17:21
平安夜,特意從溫哥華飛回來,接到等了四年的你,同場加影瘋狂購物

開心聖誕呀
jasminewan35
|
kamanma
|

Wow Happy merry christmas
Angiclara
|
Stunning happy shopping
LOBO1128
|
WoW
KWOKPHOEBE
|
kamanma 發表於 18-12-24 19:16
Wow Happy merry christmas

thank you,merry Christmas!
KWOKPHOEBE
|
Angiclara 發表於 18-12-24 19:17
Stunning happy shopping

merry Christmas!大家都買開心
cherriesit
|

Welcome back to Hong Kong!
KWOKPHOEBE
|
L13 發表於 18-12-24 17:24
開心聖誕呀

聖誕快樂
sint
|
Merry Christmas !!!
forever132
|
好靚呀!等咗4年呀!你昵個係rose sherzede 加raisin or borduex?
janet1231
|
appleyuen
|

esmehouse
|
tsung
|

Wintyb
|

件外套是皮?
請問多少錢呢?好靚啊
KWOKPHOEBE
|
回覆 forever132 的帖子

谢谢,系 Rose Scheherazade.拼9G AMETHYSTE
KWOKPHOEBE
|
Wintyb 發表於 18-12-24 20:46
件外套是皮?
請問多少錢呢?好靚啊

係啊,羊皮,官網有的,45000,溫哥華無我size,剛好香港有,就買左,照片我技術太差,件皮衣好靚,超級收身

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-12-27 14:47
weiwei6686
|