幫 mini bolide 扮靚....

Mamaskhy0011
|
好開心reseller終於幫我揾到 noir,今日放假攞出嚟扮下靚先

大家覺得 Twilly 好定係馬仔好呢....

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-12-31 10:16
wcpcelia    發表於 18-12-27 14:45
Cheuk2012    發表於 18-12-26 21:40
carama
|
Mamaskhy0011 發表於 18-12-26 19:21
好開心reseller終於幫我揾到 noir,今日放假攞出嚟扮下靚先

大家覺得 Twilly 好定係馬仔好呢.... : ...

Twilly
馬仔太大
gzilla
|
mini bolide 個handle 太幼好難綁Twilly 而且兩條尾太大,襯charms 好d

我自己覺得個charm 大d 仲好,顯得個面mini bolide 更的骰,我一開始用rodeo PM,依家就鍾意襯paddock

wcpcelia    發表於 18-12-31 10:17
yanyanli1234
|
gzilla 發表於 18-12-26 19:50
mini bolide 個handle 太幼好難綁Twilly 而且兩條尾太大,襯charms 好d

我自己覺得個charm 大d 仲好,顯得 ...

個mini好靚呀
Cheuk2012
|
回覆 Mamaskhy0011 的帖子

Very nice
esmehouse
|
mmm:)
|
馬仔
magpik
|
Mamaskhy0011 發表於 18-12-26 19:21

Sa幫我綁的!
有時都會襯馬仔~~~

wcpcelia    發表於 18-12-27 14:45
ada0707
|
Twilly
sint
|
gzilla 發表於 18-12-26 19:50

我自己覺得個charm 大d 仲好,顯得 ...

襯得好靚呀
sint
|

我鍾意charms多d,乎合Bolide味道。
mint2014
|
馬仔
yanyanli1234
|
想請問 我見mini bolide有山羊皮同evercolor, 邊隻皮好d? 山羊係咪挺身d?易打理d?
Jonimama
|

junic
|

ccmaniac
|
very nice!
beautyflo
|
襯petite H charm 好靚
cindy618
|