今年大家淘過最滿意既野係咩

patpat234
|
浴室太空鋁鏡櫃
油麥麥
|

無線吸塵機!唔識貼條 link,「天猫全球官方店」,依加要¥618,之前賣¥599,直送香港(包郵),用香港地址買!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Cheuk2012    發表於 19-1-1 00:01
marinabay
|
家居智能感應垃圾桶
yatmanchris
|
oceandeepsea 發表於 18-12-27 08:41
最滿意係東芝吸塵機,夠輕,夠吸力,易用
最唔滿意係奔騰腳磨機,無力,仲衰過鴨寮街廿蚊果d
...

美的壓力煲
honeykerry
|
yatmanchris 發表於 18-12-27 10:16
美的壓力煲
呢個無得輸,我買左一個俾阿媽,D師奶見到個個都話要買,已經買左好多個
Myiacn
|
我家部dyson用咗幾年好似壞壞地,可以買部吸塵機試吓(emoji)
fungenergy
|
油麥麥 發表於 18-12-27 10:14
無線吸塵機!唔識貼條 link,「天猫全球官方店」,依加要¥618,之前賣¥599,直送香港(包郵),用香港地址 ...

個樣同dyson 一樣樣
請問叉完電可以用到幾耐?
係咪要長叉? THANKS!!
BS129
|
回覆 sharon26788 的帖子

請問點用? 好似天上野果種?
肥肥寶
|

sugarcheung
|
ChristieMing 發表於 18-12-27 09:45
求link

【dibea地贝无线充电吸尘器家用小型手持式强力大功率除螨吸尘器D18】https://m.tb.cn/h.3qDU99y?sm=1b5df3 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥NKP7bLT29Jc¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)[来自超级会员的分享]

ccmoon
|
marinabay 發表於 18-12-27 10:16
家居智能感應垃圾桶

有冇link,正想買垃圾桶
misslo
|
marinabay 發表於 18-12-27 10:16
家居智能感應垃圾桶

求link
一杯凍奶茶
|
whywhite22 發表於 18-12-27 09:44
最滿意吸塵機械人,唔使自己郁手

自動行黎行去個d?
小菲比
|
留毛
ry
|
mannok媽咪 發表於 18-12-27 09:54
可以分享link嗎

【智能遥控可折叠免安装干衣机家用壁挂式烘干器便携式速干衣烘衣机】https://m.tb.cn/h.3q4rkwd?sm=d1d41e 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥Ry9fbLThSf1¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

应該哩個款,不過唔知 JM 喺边間店買。
睇片都覺得好掂
cara1001
|
回覆 小菲比 的帖子

留毛
whywhite22
|
一杯凍奶茶 發表於 18-12-27 10:47
自動行黎行去個d?

係,不過只適合雜物唔多嘅家庭用,如果雜物多就唔方便,仲有就係唔使花錢買有抹地功能嘅,因為抹唔乾淨,單買吸塵就夠。
bobo620
|
我係呢隻

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Cheuk2012    發表於 19-1-1 00:01
littlesister
|
好多,美的真空煲、蒸焗爐、九陽 airfryer、 九陽洗碗機、dyson 電池,仲有好多濕星野不能盡錄
littlesister
|
sharon26788 發表於 18-12-27 09:18
C6淘咁多野,最有用就係掛墻式乾衣機

幾好喎