去大間定細間美容院做機好D?

prittl
|
有無jm試過去細細間做機treatment,
去大間定細間好D?
大家一齊交流下~

可樂娃B
|
細間我多數會做人手facial,做機就會揀番大間d,起碼幫你做既人都專業d
同埋最重要係搵搵資料先,係揀就要揀間出名少少既,安全至上
cinda72.
|
細間投資唔起靚機架喎
kcm81283
|
cinda72. 發表於 18-12-27 15:57
細間投資唔起靚機架喎

同意呀,同埋要上網睇下人地評語先,有d細舖上網睇根本無咩人做過,我就唔太夠膽啦…

annz
|
kcm81283 發表於 18-12-27 16:07
同意呀,同埋要上網睇下人地評語先,有d細舖上網睇根本無咩人做過,我就唔太夠膽啦…

...

做research係真係有用既
我之前都係上網睇到都幾多jm share 話 e記唔錯又幾出名咁,先決定係cwb試免費20線ultherapy拉提, 仲有埋ultherapy consult同送bioderma落妝水

annz
|
cinda72. 發表於 18-12-27 15:57
細間投資唔起靚機架喎

不過做下d人手facial都ok既,有d手勢都唔差
cinda72.
|
annz 發表於 18-12-28 13:19
不過做下d人手facial都ok既,有d手勢都唔差

要黎保養下,hea下ok囉,維修一定唔掂囉
pang90
|
annz 發表於 18-12-28 13:18
做research係真係有用既
我之前都係上網睇到都幾多jm share 話 e記唔錯又幾出名咁,先決定係cwb試 ...

可以話我知e記姐係邊間嗎?
有無醫生做? 20線有效嗎?

sandymama101
|
做機就去大型...做下facial仔就無咩所謂
Puipui818
|
prittl 發表於 18-12-27 12:25
有無jm試過去細細間做機treatment,
去大間定細間好D?
大家一齊交流下~

我就覺得去間信得過美容院就得
littlebabymami
|
好似大型嘅有保障啲....
t08
|
最近有間細美容院重新開張,d機係靚既,不過就冇人識做,仲要睇住說明書開機。
annz
|
pang90 發表於 18-12-28 14:59
可以話我知e記姐係邊間嗎?
有無醫生做? 20線有效嗎?

evvus呀,應采兒有代言果間
佢試做20線就係姑娘做既,不過我問左好多野,見佢地都幾專業,講解得好詳盡~
20線老實講都唔會見到咩效果,不過好在有得feel下感覺點先,反正本身都想做ultherapy但又驚自己頂唔順
之後join左face就係醫生做lo~

annz
|
t08 發表於 18-12-31 11:07
最近有間細美容院重新開張,d機係靚既,不過就冇人識做,仲要睇住說明書開機。 ...

冇人識做都敢開...
咁部機再靚都係廢架啦!

YUNG_1314
|
Puipui818 發表於 18-12-30 02:47
我就覺得去間信得過美容院就得
認同
YUNG_1314
|
去大間做吾一定好~羊毛出自羊身上用咁多名人做推廣一定好貴,,地點又一定要最好嘅地方
所以又時我覺得反而去細公司做仲好
但是一定要睇清楚問淸楚用咩牌子產品同咩儀器囉
我見過有間細型美容院用嗰部RF機同我之前喺CWB<MIOgXI>嗰部係一樣,但價錢平一半
所以一定要問清楚
t08
|
我覺得大間好d, 因為我以前幫我做facial個朋友講過好多細舖會用二手價買大公司d舊機wo,d機好貴架。
Tkyph
|
大間有信譽
pang90
|
annz 發表於 18-12-31 11:47
evvus呀,應采兒有代言果間
佢試做20線就係姑娘做既,不過我問左好多野,見佢地都幾專業,講解得好詳盡~
...
咁都幾好wo
ultherapy我都想做,聽人講做左塊面firm好多,輪廓會出左,又可以一年先做一次

annz
|
pang90 發表於 19-1-2 15:49
咁都幾好wo
ultherapy我都想做,聽人講做左塊面firm好多,輪廓會出左,又可以一年先做一次
係呀諗諗下我買買埋埋d精華都好多,用左好多錢…搽左咁耐都唔覺有咩效果見到,,,
所以先覺我做次ultherapy好D,仲化算