親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 IloveJJ 的帖子

想問下高卡車$72玩幾耐? 成日都睇吾明

禁止訪問

大宅

貴定平? 未玩過

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

IloveJJ 發表於 19-1-22 12:43
幾分鐘

有無限高度架?

放下自在

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

IloveJJ 發表於 19-1-22 14:37
有唔同車種,成人車,小童車(細仔12xcm踩小童車),親子車(唔清楚高度)。

哦!謝謝
放下自在

象牙宮

扁 發表於 19-1-22 11:22
回覆 IloveJJ 的帖子

想問下高卡車$72玩幾耐? 成日都睇吾明

8分鐘, 我喺大眾點評見人寫comment
放下自在

象牙宮

IloveJJ 發表於 19-1-22 14:37
有唔同車種,成人車,小童車(細仔12xcm踩小童車),親子車(唔清楚高度)。

今日學校假期去左玩, 包場 因無人! 不過8分鐘真係少左d
放下自在

禁止訪問

象牙宮

IloveJJ 發表於 19-1-23 19:26
放假都好少人架!

原來係咁靜!所以應該成班人一齊玩會開心好多
放下自在

大宅

cattz288 發表於 19-1-23 18:36
今日學校假期去左玩, 包場 因無人! 不過8分鐘真係少左d
...

請問香港如何去?要預先book.嗎?幾多錢?你們有否過夜?我打算新年假期去玩幾天

象牙宮

littlehei2008 發表於 19-1-28 13:28
請問香港如何去?要預先book.嗎?幾多錢?你們有否過夜?我打算新年假期去玩幾天
...

你講小型賽車? 不用book! 到場先買大眾點評買飛! 即日來回! 如果坐地鐵可到落馬洲轉深地鐵, 3個字到白石龍站, 行10min就到!

放下自在

大宅

cattz288 發表於 19-1-28 13:38
你講小型賽車? 不用book! 到場先買大眾點評買飛! 即日來回! 如果坐地鐵可到落馬洲轉深地鐵, 3個字到白石龍 ...

大衆點評是什麼意思?(emoji)

象牙宮

littlehei2008 發表於 19-1-28 14:48
大衆點評是什麼意思?(emoji)

一個app, 又可以喺wechat內小程序找到, 有國內電話就可
放下自在

男爵府

好耐冇返過深圳,請問有冇jm年廿八、廿九返去會唔會好多人?商場食肆會照常營業嗎?

象牙宮

barbielun 發表於 19-1-29 10:02
好耐冇返過深圳,請問有冇jm年廿八、廿九返去會唔會好多人?商場食肆會照常營業嗎?
...

小商場食肆已收爐, 大商場連鎖食肆照常
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 19-1-29 10:19
小商場食肆已收爐, 大商場連鎖食肆照常

謝謝!請問有冇jm坐過高鐡去福田,然後駁返地鐵去萬象天地?容易嗎?

大宅

barbielun 發表於 19-1-29 10:23
謝謝!請問有冇jm坐過高鐡去福田,然後駁返地鐵去萬象天地?容易嗎?
...

容易。坐高鐵到福田,一出閘已經係連接到深圳地鐵。再睇地鐵map搵你想去地方。我同老公都係剛學會搭高鐵去深圳再轉地鐵

男爵府

eziznw 發表於 19-1-30 22:41
容易。坐高鐵到福田,一出閘已經係連接到深圳地鐵。再睇地鐵map搵你想去地方。我同老公都係剛學會搭高鐵去 ...

謝謝你!原來咁方便

大宅

回覆 cattz288 的帖子

請問年初三上深圳會吾會好多餐廳都吾開?

首頁

尾頁

跳至