大家樂下午茶魚腐豬扒米線,超小又難食

hksarhksar
|
31元,湯底完全冇味
gracelam
|
hksarhksar 發表於 18-12-27 21:48
31元,湯底完全冇味

我食麻辣湯底又ok喎!! 份量我就啱啱好, 再多比我都食唔晒。
esa
|
31元,湯底完全冇味

D食物越來越貴又難食!
tsung    發表於 18-12-28 22:27
qoo888    發表於 18-12-27 23:55
JoCh315
|
31元,湯底完全冇味

十分認同,上次食呢個下午茶餐,食完好似無食過咁。啲芽菜仲多個米線,味道淡,魚腐又得一小舊。
要再食其他野醫肚
Cateye8888
|
大家x, 咁嘅價錢唔要求D乜
靚靚C9
|

終極熊貓
|
JoCh315 發表於 18-12-27 22:24
十分認同,上次食呢個下午茶餐,食完好似無食過咁。啲芽菜仲多個米線,味道淡,魚腐又得一小舊。 ...

下午茶,差不多啦
ChloeMa
|
唔好食
hksarhksar
|
我中午去食南記27元米線,踏實好多。
shun282
|
gracelam 發表於 18-12-27 22:02
我食麻辣湯底又ok喎!! 份量我就啱啱好, 再多比我都食唔晒。

我都係食麻辣,覺得幾好食,31元有豬扒、有杯熱飲,我接受

如果想食大碗,我會去譚仔,不過32元只係食丸,要埋野飲就成39元

mickeyeva
|
我今日都試了,意大利蕃茄湯底,個味道幾好, 反而我覺得香茅豬排un un哋,$31包埋杯奶茶,算係咁啦!
花生油子
|
早餐還可以,,,下午茶同晚餐簡直難食到終極
|
魚腐得一舊係少D,份量我就ok,味道普通啦。
Poyau
|
下午茶Q版
vivibabyvivi
|
自己煮好抵,又好食又大份又唔洗益財團
牛牛bb
|
我昨天都有食, 都還可以, 豬扒厚和大舊, 魚腐得一粒麻麻哋好食, 麻辣湯唔夠辣, 米線就正常下午茶份量
蛋花湯
|
esa 發表於 18-12-27 22:15
D食物越來越貴又難食!

citybus
|
回覆 hksarhksar 的帖子

米線份量 ok 喎,若配吉列雞排仲正。湯底有3款 (清湯、麻辣、蕃茄),你會唔會係揀左清湯,所以覺得冇味?
forgive?forget?
|
下午茶份量其實應該係少
因為預咗你已經食咗午飯(當你12點鐘食午餐 跟住遲啲想食少少下午茶)
依家只係太多人根本skip咗個午飯直接食下午茶
下午茶份量真係只啱胃口好細又或者已經食咗午飯嘅人

hksarhksar
|
citybus 發表於 18-12-28 11:28
回覆 hksarhksar 的帖子

米線份量 ok 喎,若配吉列雞排仲正。湯底有3款 (清湯、麻辣、蕃茄),你會唔會係揀 ...
是清水