40歲開始額頭無乜肉,你哋會唔會?

cinda72.
|
asd456 發表於 18-12-28 14:53
邊樣最有用?如果要你排名次序

咁睇你要乜效果啦
要美白去黃去斑,咪pico
面瘦而增生膠原防皺,咪超頻
要拉提,又肯花多d時間,咪irieve
要快,但怕痛,咪無針埋線,但要keep住做囉,2,3個月做一次
至於補濕,就永遠都要做,hydrafacial 就補濕加清潔,每2,3個月我點都做一次,當大掃除,水光facial同再生水就打完勁野先做,一般平時做水晶晶,平d,但自從我買料返屋企自己做補濕facial,就做少左啦
yingying貝
|
asd456 發表於 18-12-28 14:53
邊樣最有用?如果要你排名次序

你d紋要打Botox先得
ecling
|
睇圖你好淺,以後唔好再咁玩,否則好快見到,搽多啲玻尿酸保濕
asd456
|
yingying貝 發表於 18-12-28 19:20
你d紋要打Botox先得

打botox 多會唔會有副作用架,如果而家開始打,一年一次打到60歲,即仲有廿年打。驚會無晒效果。 唔敢打住
asd456
|
cinda72. 發表於 18-12-28 15:01
咁睇你要乜效果啦
要美白去黃去斑,咪pico
面瘦而增生膠原防皺,咪超頻

cinda 姐你好勁喎。。唔怪之得咁年輕了!

你有冇打過botox 呀?
asd456
|
你哋接唔接受到郁對眼,會有火車軌架?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cinda72.
|
asd456 發表於 18-12-28 21:29
cinda 姐你好勁喎。。唔怪之得咁年輕了!

你有冇打過botox 呀?

冇,我唔打針既
yingying貝
|
asd456 發表於 18-12-28 21:28
打botox 多會唔會有副作用架,如果而家開始打,一年一次打到60歲,即仲有廿年打。驚會無晒效果。 :thinkin ...

唔好打住啦,要成日keep住打,打得多又會膠樣,最好唔好開始住,除非你超貪靚啦
asd456
|
yingying貝 發表於 18-12-28 22:30
唔好打住啦,要成日keep住打,打得多又會膠樣,最好唔好開始住,除非你超貪靚啦
...

謝謝你比意見,我都係諗住忍無可忍先打,希望50後先需要打。
asd456
|
cinda72. 發表於 18-12-28 21:59
冇,我唔打針既

你有冇 做美國機的 hifu 呀?
cinda72.
|
asd456 發表於 18-12-28 23:20
你有冇 做美國機的 hifu 呀?

冇,呢個滿清十大酷刑之首,驚驚
霍太
|
好彩我未有

asd456
|
霍太 發表於 18-12-29 16:22
好彩我未有

你對眼向上望影嚟睇下!
霍太
|
asd456 發表於 18-12-29 16:33
你對眼向上望影嚟睇下!

asd456
|
霍太 發表於 18-12-29 16:49

嘩嘩嘩,好勁呀! 佩服佩服!你幾歲呀?無火車軌嘅?
霍太
|
asd456 發表於 18-12-29 16:51
...

35了
IloveJJ
|
asd456 發表於 18-12-29 16:51
...

你係「向上望」定「瞪大眼」呀?我整嗰啲係專登戚眉瞪眼架喎!
asd456
|
IloveJJ 發表於 18-12-29 17:33

你影嚟睇下,有冇紋
asd456
|
IloveJJ 發表於 18-12-29 17:33

我係瞪大眼架,向上望就無乜紋
IloveJJ
|
asd456 發表於 18-12-29 17:36
你影嚟睇下,有冇紋

我咪影咗囉!